Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Glory caféban előfordulnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Glory caféban előfordulnak részeg vendégek, vagy egyenesen sok a részeges? Nőként manapság milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés
A kérdés úgy fogant, hogy olvasgattam az oldalon, és valakinek az a beszámolója (nem erről a helyről, nem írta, hol történt), hogy megtalálták részeg férfiak... Ez egy elég negatív élmény volt részéről. Én sosem jártam hasonló helyen, fogalmam sincs, milyen a Glory café. Az egy dolog, mit írnak le egy oldalon, de lehet a valóság egészen más képet mutat. Aki adott esélyt a helynek, megosztaná a tapasztalatait?
ma 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hulladék az egész. Én voltam ott, kb tényleg az van, hogy tele van rakás idiótával meg melegekkel.
ma 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha megosztanád, a rakás idióták alatt milyen viselkedést kell elképzelni? :o
ma 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Ó, és köszönöm szépen, ment a zöld pipa. :)
ma 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, a feleségemmel mentünk volna, de én lementem terepszemlére. Tele volt igénytelen proli férfiakkal, akiknek minden mindegy, csak lyuk legyen. Plusz ott volt egy rakás meleg még volt tranyo is, akik azt várták, hogy hátha megbssza őket valaki. Szánalmas hely, szánalmas embereknek.
ma 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!