Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha részeg vagyok nem fog neki feltunni h ez az első csókom?
Figyelt kérdés
Akkor ha nagyon bena vagyok lehet arra gondol h ahh csak részeg? Kicsit gáz mert 18 vagyok de még nem volt első csókom, de most itt az alkalom :D2020. júl. 6. 23:28
1/8 anonim válasza:
Nem, csak legyen ő is az :-) De inkább vigyázz, mert lehet, hogy egyben az utolsó is lesz, legalábbis vele.
2/8 anonim válasza:
Szánalmasan béna leszel és még undorítóan disznó részeg?
Jó taktika...
3/8 Stark2000 válasza:
Szerintem emiatt ne érezd magad kényelmetlenül, pláne ne emiatt igyál ennyit. Amúgy piásan is lehet jól csókolni, nem tudom mennyire kifogás az ha részeg vagy, úgy még viszont nem próbáltam.
4/8 anonim válasza:
A leggusztustalanabb dolog részeg emberrel csókolózni, úgyhogy a hányinger fogja kerülgetni a párodat.
5/8 anonim válasza:
Hányd nyakon, tutira belédszeret.
6/8 anonim válasza:
Ne legyél részeg mert az visszataszító lesz
Ha meg az első csókolózásod lesz az fel fog tűnni egy olyannak akinek már nem ez az első
Bár mondjuk én egy nővel együtt éltem 4 évig, 17 éves korától 21 éves koráig, és abszolút nem tudott csókolózni és megtanitani se tudtam akárhogy erőlködtem nála és magyaráztam el neki hogyan kell csókolózni, egyszerűen nem tudott csókolózni továbbra sem
(egyébként érdekes mert az orális szexet viszont jól ki tudtam tanitani neki, hogy hogyan csinálja mert abban is elég béna volt az elején de később elég jól belejött)
7/8 anonim válasza:
Nekem így volt az első csókom (spicces állapotban), a srác nem vette észre🤷🏻♀️
L
8/8 anonim válasza:
Persze, az a megoldás, hogy menekülsz a problémák elől... Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!