Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok super plus tampont hasznalni akkor vagyok annyira szuk hogy ne vegye eszre hogy nem vagyok szuz? Nem tul tapasztalt o sem.
Parszor szexeltem mar de 10 alkalom sem volt, nem akarok a reszletekrol beszelni. Nem tudhat errol a szerelmem, ugy tudja szuz vagyok.
Ez a par alkalom egyebkent 6 eve volt.
Eddig super tampont hasznaltam es az sem tudom felhelyezni olyan konnyen de nem faj, viszont most super plust vettem es ki akartam probalni mert nagyon eros a menstruaciom de nem tudom hasznalni. Egyszeruen nem megy, akarhogy probaltam nem birtam a fajdalomtol felhelyezni.
Eddig nem is gondolkoztam ezen, de lehetseges hogy a huvelyem "visszaszukult"? Lehet hogy fajni fog a szeretkezes majd?
Nem annyira nagy a super plus es tenyleg nem megy egyaltalan nekem az, akkor ezek szerint elegge szuk vagyok es a ver miatt szaraz sem vagyok, szoval nem is azzal van baj.
Egyebkent nem egy nocsabasz nem sok novel volt dolga, nem tudom ez szamit e a teren hogy eszreveszi e hogy nem vagyok szuz.
Koszonom ha valaki normalisan valaszol!
Feküdj le vele a menszid ulsó napján, akkor még vér is lesz, mintha a szűzhártyádat szakította volna át.
Ha nem izgulsz fel, akkor nehezebb lesz a behatolás.
Miért, ha megtudja, hogy nem vagy szűz, elmenekül?
Szép is hazugságra alapozni egy kapcsolatot... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!