Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Biotech USA Super Burnerrel...

Biotech USA Super Burnerrel és Fiber Complexel tapasztalat?

Figyelt kérdés

Csak olyanok válaszát várom, akik próbálták az említett termékeket.

Nemrég szoktam le a dohányzásról és iszonyú durva falási rohamaim vannak azóta, amivel egyszerűen nem tudok önerőből mit kezdeni. Erre gondoltam a Fiber Complex-et, hátha könnyít a dolgon.

Ráadásul lesérültem, így két hónapja sporotlni sem tudok, kb márciusban fogok tudni megint, de akkor is még csak óvatosan. Addigis a napi testmozgásom, a kb 2-3 órás kutyasétában merül ki. :( Szóval az 52 kilómra gyorsan felpattant plusz 6, ezért gonoltam kipróbálni a fenti termékeket segítségképpen. Ha nem is fogyok, de legalább ne hízzak tovább...

De tényleg csak olyanok válaszát várom, akik használták ezeket, légyszíves tartsátok a kérésemet tiszteletben.

2023. jan. 16. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit segit, de csak ha az etrend is rendben. Ha ugyanugy eszel meg csinalsz mindent akkor csak penzkidobas
2023. jan. 16. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:

A Fiber complex arra szolgálna, hogy az étkezésemet rendbe tudja rakni.

Továbbra is olyanok válaszát várom akik próbálták eme termékeket.

2023. jan. 16. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
A zsiregetot probaltam. A masik meg csak rost es nyomelem, ami a zoldsegekben, gyumolcsokben talalhato.. nem semlegesiti a kaloriakat. Mintha ennel meg a sok hulyeseg melle egy kis zoldseget.. Nyilvan nem csinal semmit max kicsit normalizalja az emesztest
2023. jan. 16. 16:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Állítólag az étvágyat csökkenti, az kellene nekem nagyon. :D

Borzasztó hogy amióta letettem a cigit, nem bírok uralkodni magamon...

2023. jan. 16. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Én fogyasztom mindkettőt rendszeresen, de inkább csak megszokásból. Minimálisan csökkenti az éhséget a rosstabletta, egyáltalán nem számottevő. Nem tudtam ezzel se leszokni a cigiről.

A fat burner hasonlóképp valamit rásegít talán, de ha kalóriatöbbletben vagy, akkora Jóisten se ment meg a hízástól, szóval tkp tök mindegy.

2023. jan. 16. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vissza kéne valahogy vennem ezt a kajálást, de nem megy. Az egyik függőség helyett jött a másik... Na de a cigire mégsem szokhatok vissza, az sokkal rosszabb. :/
2023. jan. 16. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyel olyat ami nem hizlal 🤷 zoldsegekbol kb barmennyit ehetsz + sok viz es eltelit
2023. jan. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!