Biotech USA Super Burnerrel és Fiber Complexel tapasztalat?
Csak olyanok válaszát várom, akik próbálták az említett termékeket.
Nemrég szoktam le a dohányzásról és iszonyú durva falási rohamaim vannak azóta, amivel egyszerűen nem tudok önerőből mit kezdeni. Erre gondoltam a Fiber Complex-et, hátha könnyít a dolgon.
Ráadásul lesérültem, így két hónapja sporotlni sem tudok, kb márciusban fogok tudni megint, de akkor is még csak óvatosan. Addigis a napi testmozgásom, a kb 2-3 órás kutyasétában merül ki. :( Szóval az 52 kilómra gyorsan felpattant plusz 6, ezért gonoltam kipróbálni a fenti termékeket segítségképpen. Ha nem is fogyok, de legalább ne hízzak tovább...
De tényleg csak olyanok válaszát várom, akik használták ezeket, légyszíves tartsátok a kérésemet tiszteletben.
A Fiber complex arra szolgálna, hogy az étkezésemet rendbe tudja rakni.
Továbbra is olyanok válaszát várom akik próbálták eme termékeket.
Állítólag az étvágyat csökkenti, az kellene nekem nagyon. :D
Borzasztó hogy amióta letettem a cigit, nem bírok uralkodni magamon...
Én fogyasztom mindkettőt rendszeresen, de inkább csak megszokásból. Minimálisan csökkenti az éhséget a rosstabletta, egyáltalán nem számottevő. Nem tudtam ezzel se leszokni a cigiről.
A fat burner hasonlóképp valamit rásegít talán, de ha kalóriatöbbletben vagy, akkora Jóisten se ment meg a hízástól, szóval tkp tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!