BioTech USA termékekkel kapcsolatban hasonló tapasztalat?
Elkezdtem inni reggeli helyettesítésére a Diet Shaket banán ízben, ettől még nem érzek semmit extrát, max. hogy nem vagyok éhes.
Ebéd előtt fél órával nyomom be a Super Fat Burner tablettát, ezután viszont kb. 1 órával mindig rengeteget kell f.nganom... mi okozhatja?
Valakinek hasonló tapasztalat?
(A kérdés nem vicc!)
"Elkezdtem inni reggeli helyettesítésére a Diet Shaket banán ízben"
A legrosszabb, amit tehetsz az egészségeddel, ha a szilárd főétkezésedet ultafeldogozott porokkal helyettesíted, amik semmit nem érnek, de legalább rohadtul túl vannak árazva, mert a magadfajta laikus, hozzá nem értő, nulla tudású ember
"Ebéd előtt fél órával nyomom be a Super Fat Burner tablettátek megveszik."
2022-ben még tényleg van olyan ember, aki pénzt költ ilyen átverésekre? Azt ugye tudod, hogy a tartós kalóriadeficiten kívül semmi nem fog zsírt égetni, írjanak bármit is a biotech honlapján?
Olvasd el mi van benne. Egyszeruen nem birja a sok szart a gyomrod.
Valoszinuleg a reggeli az oka. Vagy magat a tejet vagy a tul sok rostot vagy az adalekokat
Akkor legyen eszed, és ne ezekre az ipari szemetekre költsd a pénzed, hanem ha fogyni akarsz, akkor egy kalóriadeficiten alapuló diétát kezdj el tartani, ami egy kiegyensúlyozott és változatos étrenden alapszik. Az általad szedett vackok átverések, pénzlehúzások. Nem véletlenül tiltja be őket a GVH évente, és dobnak ki a helyükre mást. Infláció van, legyen elég minőségi élelmiszerekre pénzt költeni, hiszen ennek még értelme is van. A jelenlegi helyzetben teljesen feleslegesen fat burner baromságokat venni abszolút butaság. Olvasd el ezt a cikket, és nem lesz problémád a fogyással:
Hiába mész te akármin keresztül, ezek a szarok akkor sem fognak lefogyasztani, maximum a pénztárcádat. Arról nem is beszélve, hogy tönkreteszed saját magadat. Kedvesség ide vagy oda, ez tény.
Mondhatom én bármilyen kedvesen, de NEM LÉTEZIK semmilyen fogyasztószer, tabletta, csodamódszer. 1 mód van a fogyásra: kalóriadeficit. Nem koplalás, nem mindenféle citromos víz reggelente. A normál szükségleted kiszámolod, (testsúlyból és magasságból több oldalon is lehet egy megközelítő értéket kapni), abból levonsz 200-300 kalóriát és szépen számolod. Helyesen számolni kalóriát sokkal nehezebb, mint gondolod.
Többen is mondjuk, hogy ezekkel a szarokkal csak a pénzed pazarlod, ha neked így jó, hajrá.
Reggelire zabkása, kapásból 10 féle módon tudod elkészíteni forró tejjel vagy forró vízzel és mehet bele a bioteches fehérjeporod vagy reggeli shake porod, ez egy fogyókúrás reggeli.
Fatburner tabletta viszont egyszerű átverés.
"Anyám vette ezt mindig és fogyott tőle"
És még csak nem is ettől fogyott, hanem a kalóriadeficittől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!