Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet hozni a szerelmet és a szenvedélyt egy kapcsolatba?
Férjemmel hét éve vagyunk együtt, nemrég házasodtunk össze, viszont valami nagyon elkezdett mélyrepülésbe átmenni. Alig van köztünk szex, havi egyszer, akkor is nagyon rossz. Már egyáltalán nem kívánom őt, viszont másokat nagyon is. Nincs gyerekünk, nincs közös hitelünk sem semmi. Volt, hogy próbáltam elé állni, de ő is lerázott engem, mert fáradt. Most ott tartok, ha ő közeledik, szinte idegenkedem tőle.
Mint embert, szeretem, de nem vagyok szerelmes egyáltalán már. Ha elhagynám, félek, hogy többet nem találok olyan férfit, aki szeret és megbecsül, vagy nekem nem felel majd meg senki. Hiányozna is, mint ember, hiszen már összeszoktunk, de közben nagyon nyomaszt az, hogy nem vagyok szerelmes, és nem vonz szexuálisan.
Ezt még helyre lehet hozni? Okolom magam, hogy lehet, hogy nem... De talán nem tehetek róla, vagy ő sem. Nem tudom. Megcsalni semmiképp nem akarom. Ha már egyáltalán nem bírom, akkor leülök vele, de félek őszinte lenni vele. Ő rám tette fel az életét, én meg közben így érzem magam... Ez nekem is fáj... :(
"De ez nincs arányban azzal, hogy házas- és esetleg szülőtársként együtt kellene még tölteni 50 évet úgy, hogy már most se működik (szó szerint)."
Ha meg sem próbál az ember tenni érte, persze, hogy nem működik.
Szia. Nálunk is minden ugyanez mint nálatok teljesen, se gyerek se hitel se közös ház..
Én mindent elmondtam barátnőmnek hogy mit érzek, mit tehetnénk
..semmi változás..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!