Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vissza lehet hozni a szerelmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet hozni a szerelmet és a szenvedélyt egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Férjemmel hét éve vagyunk együtt, nemrég házasodtunk össze, viszont valami nagyon elkezdett mélyrepülésbe átmenni. Alig van köztünk szex, havi egyszer, akkor is nagyon rossz. Már egyáltalán nem kívánom őt, viszont másokat nagyon is. Nincs gyerekünk, nincs közös hitelünk sem semmi. Volt, hogy próbáltam elé állni, de ő is lerázott engem, mert fáradt. Most ott tartok, ha ő közeledik, szinte idegenkedem tőle.

Mint embert, szeretem, de nem vagyok szerelmes egyáltalán már. Ha elhagynám, félek, hogy többet nem találok olyan férfit, aki szeret és megbecsül, vagy nekem nem felel majd meg senki. Hiányozna is, mint ember, hiszen már összeszoktunk, de közben nagyon nyomaszt az, hogy nem vagyok szerelmes, és nem vonz szexuálisan.

Ezt még helyre lehet hozni? Okolom magam, hogy lehet, hogy nem... De talán nem tehetek róla, vagy ő sem. Nem tudom. Megcsalni semmiképp nem akarom. Ha már egyáltalán nem bírom, akkor leülök vele, de félek őszinte lenni vele. Ő rám tette fel az életét, én meg közben így érzem magam... Ez nekem is fáj... :(

ma 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem egyszerű. Beszélni kell, láncok nélkül. A szerelem viszont nem bumeráng...
ma 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos ebben ennyi volt. Kimerült. Ez van. Vegyél egy nagy levegőt és lépj ki ebből a hígfosból.
ma 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a szerelem elmúlik normális. Attól még szex lehet jó. Az őszinte beszélgetés a megoldás. Abból kiderül van-e jövője a kapcsolatotoknak vagy nincs.
ma 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha két ember régebben rendesen vonzódott egymáshoz és jókat szexeltek, és azóta egyikőjük sem változott jelentősen, akkor ott simán vissza lehet hozni a dolgokat. Van ez így, a szexuális élet egy hullámvasút, hegyekkel és völgyekkel.

Írod, hogy az a havi egyszeri menet is nagyon rossz. Mitől? Csak simán a vonzalom és érzelmek hiányától? Vagy vannak mögötte "technikaibb" dolgok is, például közben nem figyel eléggé arra, hogy neked mi a jó?

Mi lehet amögött, hogy már nem vonz? Mitől vonzott régebben? Mitől vonzana más férfi? Ezeket próbáld meg többé-kevésbé összeszedni, még ha bonyolult is.

De ha nem is találod a választ, segíthet egy kis kiszakadás. Egy ellaposodott kapcsolatot nehéz felrázni úgy, ha közben minden egyéb marad teljesen változatlan. Kinek egy jó üdülés, kinek új programok, újítások az otthonotokban, a napirendetekben stb. kellenek dolgok, amik jobban kihozzák más oldalaitokat is.

ma 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Szaknyelven ezt hívják érzelmi eltávolodásnak. A kötődési vágyad természetes, bár kicsit túlzó (önkép-zavarra, belső szorongásokra, önbizalomhiányra utal).

Az okok mindenkinél egyediek, így nincs univerzális tanács. Üljetek le és beszélgessetek kicsit egymásról! Kérdezd meg, mi a baj, mi változott, mit kellene szerinte tenni, hogy jobb legyen a kapcsolatotok. Idézzétek fel a múltat amikor még minden klappolt és kérdezd meg, hogy mit kellene tenni, hogy ismét így legyen.

Ha ketten együtt nem megy, akkor vonjatok be szakembert (párterapeutát).

ma 11:11
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha azt érzem közben, hogy mások tetszenek, vagy beleszeretek valaki másba? Hiába a szeretet meg minden más, ha azt érzem, hogy én szerelem és vágy nélkül nem tudok boldog lenni, ennyiből apáca is lehetnék. Úgy érzem ezeket az érzéseket nem lehet csak úgy elővarázsolni, vagy van, vagy nincs. :( Félek ettől, hogy én ezt már nemis akarom megoldani... :(
ma 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 akkor tudod a választ a kérdésedre... Ha te sem akarod megoldani, meg a párod sem akkor ez már veszett fejsze. Egy kapcsolat egyenesbe billentéséhez mindkét félnek akarnia kell helyrehozni. Itt meg egyik fél sem akarja.
ma 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
#6, kb meg is beszélted már magaddal, és ez egyáltalán nem baj. Nagyon jól tudod, mi következik, csak azt nem, mikor s hogyan. Összeáll majd benned eggyé az egész, úgy látom, hamarosan.
ma 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:

#6 A szerelem nem örök! Némi pszichológiai problémát érzek nálad...

Ha nem akarod megoldani, akkor ne kínozd se őt, se magadat!

ma 11:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!