Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsoca25890 kérdése:
Valaki valami tippet tudd adni be rakom a nőnek es fehér elovaladek keletkezik rögtön ilyen túró szeruseg . Viszont ha ki verem akkor viszont semmi valakinek valami tipp ?!
Figyelt kérdés
😌dec. 6. 10:14
1/7 anonim válasza:
Túrós? 🤔 Nemibeteg szűrés volt? Húgyuti fertőzés? Ezek kizárva?
2/7 A kérdező kommentje:
Most szerdán fogok menni szűrésre , de semmi jele a fertőzésnek mondjuk az elmúlt egy honában 4 szex parnerem volt pár naposak de sajnos nem védekeztem 🥹
dec. 6. 12:17
4/7 A kérdező kommentje:
Be látom hogy nem az , de sajnos mar meg történt így nem tudom visza tekerni az időt
dec. 6. 12:27
5/7 anonim válasza:
Elmebajos vagy. Ártatlan nőket fertőzöl meg, mert szellemi fogyatékos vagy! Reméem leszárad a cerkád!
6/7 A kérdező kommentje:
Figyelj elmebajos, ha nem szeretik a gumit arról nem tehetek , de nem fertőzés . Gyulladásom van épp ma hívtam fel a dokit .
dec. 6. 20:50
7/7 anonim válasza:
Nem szeretik a gumit? Van képed a nőket okolni amiért te nem húzol gumit? Mondhattad volna hogy gumi nélkül te nem szexelsz! Eszednél vagy te ritka szellemi fogyatékos? Belelógatod gumi nélkül mindenkibe a farkad!(gondolom egyik nő sem tudja, hogy gumi azaz védekezés nélkül kefélsz másokkal is)
Gyulladás jaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!