Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért a nőket veszik elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nőket veszik elő azonnal ha egy házban / ház környékén nincs makulátlan rend ? Miért a nőt tartják rögtön lustának , igénytelennek és munkakerülőnek ? Miért csak egy asszonyon múlik minden ? És a férfiak ?

Figyelt kérdés
Falun még mindig bevett szokás legalább is felénk ha egy ház körül nincsen rend akkor rögtön jön a megbélyegzés hogy lusta disznó a feleség a háznál azért néz ki minden úgy ahogy . Hogy nem a férfi dolga rendben tartani a kertet vagy akár bent a házat . Ez miféle felfogás ? Majdnem minden háznál dolgozik a női tag örül ha hazaér és akkor még minden az ő nyakába szakadjon ha meg nem tudja megcsinálni idő híján akkor lusta ? Nektek mi a véleményetek erről ? Engem nagyon fel tud háborítani . Akkor sok férfi mégis mi a fenének van ? (Mert ismerek nem is egy példányt aki cseppet sem veszi ki a részét semmiből a háztartásban vagy azon kívül hanem állandóan követelőzik életképtelenségében ) .
okt. 27. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Az elmaradott réteg még mindig azt gondolja hogy a nő egy igásló, dolgozik, gyerekeket és férjet nevel, takarít, főz, kertet ás.

A fejlettebb emberek felfogták már, hogy ez egy igazságtalan rendszer volt, ami csak a férfiaknak kedvezett.

Szerintem még sok évbe telik, mire mi is lehetünk fáradtak a munkából hazaérve.

Akkor fognak tényleg változtatni a férfiak ha már egy nő sem fog házasodni, szülni.

De még összeköltözni se.

okt. 27. 23:15
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

És ha észrevetted, ha egy nő nem főz, akkor lehordják minden lustának.

Ha egy pali nem főz, akkor nincs semmi 🤔

Ha egy nő félremegy, akkor kva, ha egy pali félrebacik, hát jajj hát férfi hát naaa 😇

okt. 27. 23:21
 3/11 anonim ***** válasza:
2%

Melyik femináci cikkel hergelted fel magad?

Nő, férfi, mond valamit?

Átlag, statisztika, nemekre jellemző jegyek....hm?

Gratulálok a kérdésedhez amúgy, sokat tettél hozzá a párkapcsolatot kereső emberek hangulati moráljához.

okt. 28. 01:29
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem falun élek, hanem a fővárosban, de itt ugyanez a mentalitás. A magasan képzett, minden másban modern felfogású barátommal ezért futott zátonyra a kapcsolatunk. Ő mindig csak egy feladatra koncentrált, de tőlem elvárta, hogy mindent én csináljak, plusz neki is segítsek. Még most sem érti, miért építettem le...
okt. 28. 06:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb gond, hogy ezeket is

többségében nők mondják… 🤮

Egyébként meg senkire nem tartozik az adott páron kívül.

Én biztos nem tudnék és nem akarnék úgy élni, hogy minden az én nyakamba van ba$zva, többnyire együtt végezzük a dolgokat otthon.

okt. 28. 07:53
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
A régi berögzült szexizmus
okt. 28. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

A férfi tudod, ösztönállat, ügyesen kell kezelni. Az asszony meg tűrjön mindent. Még ez a felfogás van némelyeknél. Azokkal nem kell szóba állni.

Szerencsére az én környezetemben a férfiak is mennek szülői értekezletre és játszóra, még vásárolnak is.

okt. 28. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk én tényleg nem értem hogy nekünk nőknek miért is kellene ugyanazt nyújtani mint 200 évvel ezelőtt, amikor a férfiak sem tartanak el családokat már és otthont sem teremtenek mint régen.

Ráadásul a nők is dolgoznak, egyenlően kellene elosztani az otthoni munkát. Tudom hogy azt láttuk a nagyanyáinktól hogy tésztát kelesztettek, dolgoztak a földeken, de nem volt munkaviszonyuk, a gyerekek meg egymást nevelték legfeljebb.

okt. 28. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"a nőket veszik elő" - Kik? És mit számít ez neked?

Lehet, hogy nem vagy jó helyen/a helyeden.

okt. 28. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mentalitás hála az égnek itt, Budapesten, mér kiveszőfélben van, de azért sajnos még elő-előbukkan, és nemcsak 80+-os boomereknél, meg faragatlan munkásoknál, hanem értelmiségibb, fiatalabb embereknél is... hogy tök mindegy, dolgozik-e a nő, mennyit, hogyan, rögtön őt veszik elő, ha a gyerek neveletlen, nincs rend vagy nincs a hó végén pénz. Még mindig van, aki szerint ez a "nődóga", a férfinek nincs feladata, ha keres pénzt. De van egy jó hírem - az ilyen hülye barmok véleményére nem kell adni.
okt. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!