Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőket veszik elő azonnal ha egy házban / ház környékén nincs makulátlan rend ? Miért a nőt tartják rögtön lustának , igénytelennek és munkakerülőnek ? Miért csak egy asszonyon múlik minden ? És a férfiak ?
Az elmaradott réteg még mindig azt gondolja hogy a nő egy igásló, dolgozik, gyerekeket és férjet nevel, takarít, főz, kertet ás.
A fejlettebb emberek felfogták már, hogy ez egy igazságtalan rendszer volt, ami csak a férfiaknak kedvezett.
Szerintem még sok évbe telik, mire mi is lehetünk fáradtak a munkából hazaérve.
Akkor fognak tényleg változtatni a férfiak ha már egy nő sem fog házasodni, szülni.
De még összeköltözni se.
És ha észrevetted, ha egy nő nem főz, akkor lehordják minden lustának.
Ha egy pali nem főz, akkor nincs semmi 🤔
Ha egy nő félremegy, akkor kva, ha egy pali félrebacik, hát jajj hát férfi hát naaa 😇
Melyik femináci cikkel hergelted fel magad?
Nő, férfi, mond valamit?
Átlag, statisztika, nemekre jellemző jegyek....hm?
Gratulálok a kérdésedhez amúgy, sokat tettél hozzá a párkapcsolatot kereső emberek hangulati moráljához.
A legnagyobb gond, hogy ezeket is
többségében nők mondják… 🤮
Egyébként meg senkire nem tartozik az adott páron kívül.
Én biztos nem tudnék és nem akarnék úgy élni, hogy minden az én nyakamba van ba$zva, többnyire együtt végezzük a dolgokat otthon.
A férfi tudod, ösztönállat, ügyesen kell kezelni. Az asszony meg tűrjön mindent. Még ez a felfogás van némelyeknél. Azokkal nem kell szóba állni.
Szerencsére az én környezetemben a férfiak is mennek szülői értekezletre és játszóra, még vásárolnak is.
Mondjuk én tényleg nem értem hogy nekünk nőknek miért is kellene ugyanazt nyújtani mint 200 évvel ezelőtt, amikor a férfiak sem tartanak el családokat már és otthont sem teremtenek mint régen.
Ráadásul a nők is dolgoznak, egyenlően kellene elosztani az otthoni munkát. Tudom hogy azt láttuk a nagyanyáinktól hogy tésztát kelesztettek, dolgoztak a földeken, de nem volt munkaviszonyuk, a gyerekek meg egymást nevelték legfeljebb.
"a nőket veszik elő" - Kik? És mit számít ez neked?
Lehet, hogy nem vagy jó helyen/a helyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!