Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőket veszik elő azonnal ha egy házban / ház környékén nincs makulátlan rend ? Miért a nőt tartják rögtön lustának , igénytelennek és munkakerülőnek ? Miért csak egy asszonyon múlik minden ? És a férfiak ?
Figyelt kérdés
Falun még mindig bevett szokás legalább is felénk ha egy ház körül nincsen rend akkor rögtön jön a megbélyegzés hogy lusta disznó a feleség a háznál azért néz ki minden úgy ahogy . Hogy nem a férfi dolga rendben tartani a kertet vagy akár bent a házat . Ez miféle felfogás ? Majdnem minden háznál dolgozik a női tag örül ha hazaér és akkor még minden az ő nyakába szakadjon ha meg nem tudja megcsinálni idő híján akkor lusta ? Nektek mi a véleményetek erről ? Engem nagyon fel tud háborítani . Akkor sok férfi mégis mi a fenének van ? (Mert ismerek nem is egy példányt aki cseppet sem veszi ki a részét semmiből a háztartásban vagy azon kívül hanem állandóan követelőzik életképtelenségében ) .okt. 27. 22:25
11/11 anonim válasza:
#10-es, ezt írtam én is, az én kapcsolatomat az értelmiségi, nem 80+ boomer barátommal többek között ez tette tönkre. Egy minden más tekintetben felvilágosult emberről van szó, de ebben a tekintetben a megcsontosodott, maradi elveket vallja. A vicc az egészben az, hogy nem is tud róla. Ezt főleg otthonról hozta, középiskolai tanár anyukája a munkája mellett kiszolgálta az egész családot. A volt felesége szintén hasonló szellemben nőtt fel. Nálunk is hasonló volt a helyzet, de a férjem meg én egészen másképp éltünk. Senkitől nem fogom eltűrni, hogy cselédnek nézzen.
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!