Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt a kamu mell piercinget,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a kamu mell piercinget, hogy kell felrakni?

Figyelt kérdés

[link]

Probaltam csavarni, de a csavarok a bimbo felé mentek, és leesett. Ha nem csavarom be elegge, akkor is leesik. Vagy egy orán keresztül szenvedtem vele. Barmi otlet?

25l

#mell #szexi #kamupiercing
tegnap 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Segíthetek?
tegnap 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Jujj,ezek ilyenek? Nem láttam ilyet.
tegnap 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Megnézném mikor a helyén van.
tegnap 14:48
 4/6 Laylah ***** válasza:
100%

Ez nem kamu piercing, hanem bimbósatu. Az a lényege, hogy szorítsa a bimbódat, szóval addig kell őket egyenletesen befelé csavarni, amíg bírod. Nem állandó viselésre van. Én olyat vettem, amit két oldalról lehet becsavarni és a bimbó felőli részük ilyen tüskés talp, nekünk sem vált be. Kicsi hozzá a bimbóm, ha sikerült is felrakni, akkor sem nagyon éreztem belőle semmit, csak annyit, hogy húzza le. Ha valami jó ezekben, az az, hogy az anyagot nem spórolták ki belőle.

Privátra nem válaszolok.

tegnap 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Pedig azt csavarni kell. :-)

Lehet olyan formájú a bimbód hogy nem marad rajta.

mindenesetre ha megáll rajta ne hagyd fent órákig.

tegnap 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Hí , de szar valami ez.
tegnap 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!