Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy idegen rávett, hogy intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idegen rávett, hogy intim fotókat küldjek magamról, majd azzal zsarolt, hogy elküldi őket minden ismerősömnek, ha nem fizetek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már fizettem neki, de persze mindig többet kért, így letiltottam, a közösségi média oldalaimat pedig priváttá tettem. De félek, hogy mivel a képeim még mindig nála vannak, bármikor közzé tudja tenni őket. A rendőrségen azt mondták, mivel külföldi, nem tudnak vele mit kezdeni. Veletek volt már ilyen? Mit csináltatok, vagy szerintetek mit tehetek?

Tudom, hogy óriási hülyeség képet küldeni egy idegennek, vagy bárkinek az interneten, szörnyen bánom, kérlek, álljatok a kérdéshez empatikusan. Köszönöm.

dec. 4. 11:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Hová valósi? Külföld szigorúbban büntet, Magyarország kevésbé.

E-mailt megmutatni, személyiségi jogok súlyos megsértése.

dec. 4. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hogy vett rá arra, hogy küldj neki ilyen képeket?
dec. 4. 13:10
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Bocs, de duplán hülye vagy! Először azzal, hogy intim képeket küldesz másoknak. Másodjára azzal, hogy fizettél. Pont ez utóbbi miatt nem fog leszállni rólad, aki egyszer tejelt az zsarolható érdemes rápróbálniuk még 1-2 körre.

Amit csinálj: sz.rál rá! Nem fogja elküldeni senkinek, neki a zsöcid kell nem a macera.

dec. 4. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 hogy szedik rá az áldozatokat? A zsaroló fiatal csinos nőnek adja ki magát, az áldozat meg azt hiszi a mikulás bácsi is létezik s küldi a képeket. Valósnak tűnik a zsaroló profilja, szóba elegyedik, küld néhány képet (amin persze nem ő van, mert többnyire pasi van a túloldalt) s elővezeti hogy megismerné az áldozatot, meg hogy fel van izgulva küldjön már magáról intim képet. Az áldozatok élettapasztalat nélküli, többnyire tinik, fiatal felnőttek akiket szépen behálóznak.
dec. 4. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt írod: "Már fizettem neki, de persze mindig többet kért"... megkérdezhetem, hogy fizettél neki?
dec. 4. 14:19
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

Hogy lehet valaki ekkora szellemi toprongy, hogy meztelen képeket küldözget magáról külföldi pasiknak? :D Ráadásul olyat amin felismerhető :D

Még a páromnak sem küldök, nem ám idegeneknek...

dec. 4. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!