Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idegen rávett, hogy intim fotókat küldjek magamról, majd azzal zsarolt, hogy elküldi őket minden ismerősömnek, ha nem fizetek. Mit tegyek?
Már fizettem neki, de persze mindig többet kért, így letiltottam, a közösségi média oldalaimat pedig priváttá tettem. De félek, hogy mivel a képeim még mindig nála vannak, bármikor közzé tudja tenni őket. A rendőrségen azt mondták, mivel külföldi, nem tudnak vele mit kezdeni. Veletek volt már ilyen? Mit csináltatok, vagy szerintetek mit tehetek?
Tudom, hogy óriási hülyeség képet küldeni egy idegennek, vagy bárkinek az interneten, szörnyen bánom, kérlek, álljatok a kérdéshez empatikusan. Köszönöm.
Látszik, hogy te vagy a képeken?
Nem tudom, hogy tehet ilyet valaki,én egyet nem tettem volna közzé, de még csak meg sem mutattam senkinek.
Ha külföldi, honnan ismeri az összes ismerősödet, főleg ha privát a profilod és letiltottad?
Bocs, de elég kamuszagú.
Ha mégsem az, ne foglalkozz vele, a világon semmi kárt nem tud okozni.
Olyan képet szabad max küldeni ahol nem látszik az arcod/ nem vagy felismerhető.
Nem küldi el senkinek. Csak addig tud zsarolni ameddig foglalkozol vele. Utánna semmi haszna nem lenne hogy elküldi bárkinek is
6
úgy, hogy voltam akkora barom, hogy előzőleg az arcomról is küldtem egy képet és megadtam neki az instagram profilomat is, és csak azután tiltottam le és tettem priváttá, hogy amikor ő jött volna, csak a követőim listájáról készült képernyőfotókat küldött vissza nekem, és a képeket összemontázsolva, amiket addig küldtem neki. Légyszi, ti soha ne legyetek akkora idióták, mint én.
7
A legtöbb internetes fórumon is ugyanezt írták, köszi a választ, remélem, hogy ez most is így lesz.
Law & Order: SVU 26x9
Én is pár hete láttam ezt a részt. A kérdezőt ezek szerint a sorozat megnézése után is foglalkoztatja a megoldás. 🤭🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!