Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktál masztizni nőként?
Nő vagyok, ha hiszitek ha nem. Alapjában véve heterónak vallom magam, van párom is és nagyon jó a szex, de ha magamnak csinálom, mindig arra gondolok, hogy egy nő nagy ki, mert az olyan gyengéd. Ti hogy csináljátok?
Mi jön be legjobban?
Én próbáltam már:
fésűvel, ágy szélénél, ujjaimmal, zuhanyrózsával de nekem az nem igazán jön be
Kádtöltő csaptelep vízsugara olyan vastag mint egy ujjbegy. Az erősségét meg fokozatosan lehet állítani. Olyan mint ha más csinálná neked, és gyakorlatilag folyamatos az intenzitása. Lehet enyhe vákuummal is próbálkozni, amitől kicsit megduzzad a csikló, kis, és nagyajkak, ha olyan az eszköz. De konkrétan a csiklóra vannak praktikák, ami otthon kockázat nélkül alkalmazhatók. Egy masszívabb erősebb falu flakon száját rá kell szorítani úgy a csiklóra, hogy elötte ki kell nyomni a levegőt belőlle részben. Majd ráhelyezve a csiklóra, el kell engedni, s az vákuumot képez. Ettől enyhén meg fog duzzadni. De erre van egy komolyabb technika. Amikor megduzzadt a csikló, érzékenyebbé válik.
Nem kérek privátot.
Bármi kérdés lenne, csak lányoknak válaszolok!
Elektromos fogkefével.
Csikló-orgazmusos vagyok, azzal garantáltan max 2-3 perc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!