Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évig nem volt aktiv a szexuális életem,most szilveszterkor lefeküdtem a barátommal közel fél éve vagyunk együtt óvszerrel védekeztünk de nem ment el benne,análisan fejeztük be,3 napja késik a menszeszem,mi lehet ?
Figyelt kérdés
Használtunk óvszert de 3 napja nem késik,feszülnek a melleim,megvagyok puffadva de nem jön meg,hormonzavar lehet vagy terhesség?tegnapelőtt 15:55
1/18 anonim válasza:
Terhesség esélye gyakorlatilag nulla
2/18 anonim válasza:
Kicsit megborulhattak a hormonok azzal, hogy egy év után megciceréltek. Megjön az , nyugi.
3/18 A kérdező kommentje:
Én is abban bizom hogy csak a hormonok miatt van
tegnapelőtt 16:57
4/18 anonim válasza:
Az szép. Fél éves kapcsolatban az első sex, és rögtön análba torkollik, nem semmi🤷🏻♀️😅
6/18 anonim válasza:
Ezert kell mindig seggbol szajba csinalni!
8/18 anonim válasza:
Análba ez a jó nem leszel terhes és nincs miért aggódni.
9/18 anonim válasza:
Nem értem hogyan merül fel a terhesség gondolata, amikor magad írtad le, hogy a puncid közelébe nem került sperma. Kb. minden “lehetek terhes” kérdés erről szokott szólni. “Fogamzásgátlót szedek de mellette óvszerrel is védekeztünk és élvezés előtt kivette a barátom. Lehetek terhes?” Hát a gondolkodás nagyon terhes lehet, az egyszer biztos.
10/18 A kérdező kommentje:
Igen,valóban megterhelő azon aggódni,hogy mi lesz ha becsúszik egy gyerek,azon aggódni hogy tönkre mehet miatta az ember élete,nyilván ezek a kérdések nem azért merülnek fel mert a kérdezők,köztük én is gyereket szeretnének,épp az ellenkezője mivel elszeretnénk kerülni a nem kivánt terhességet azért teszik/tesszük fel ezeket a kérdéseket,hogyha nem is 100%-an de valamennyire mégis megnyugodjunk
tegnapelőtt 19:58
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!