Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tegyük már tisztába. Most akkor szexi egy férfin a kis pocak vagy a kockás has a bejövős?
Tudom, hogy nem leszel képes felfogni, de különböző embereknek különböző testek számítanak vonzónak. Egyiknek ez tetszik, a másiknak az. Valakinek mindkettő bejön, valakinek egyik sem.
Nekem a sportos és fitt alkat jön be. Ennél a kérdésnél jobban kifejtem a #5-ös hozzászólásomban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Egy ilyen személyiségű nőtől mentsen meg a sors engem mint amilyen te vagy, mást nem kívánok.
Az a szexi amit büszkén visel. A kockahastól is el tud menni a kedvem, ha közben önbizalomhiánnyal küzd és folyton külső megerősítést vár…
Az en olvasatomban a kis pocak az a kis zsírréteg, amitől puhább a has, és ezzel nincs is bajom, ha a férfi ezzel ki van békülve.
A sörhas, lelógó háj stb. viszont azonnal lelomboz.
Nem igazán számít maga az alakja, tényleg inkább az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát.
Exem mackós volt, amúgy imádtam, de őt olyan szinten irritálta, hogy néha még mérgelődött is miatta. Az a síkideg fajta. Hát, kösz nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!