Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A régi dominám megkeresett a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi dominám megkeresett a születésnapja alkalmából. Ki mire szavaz, mi van a háttérben?

Figyelt kérdés

Két pont túl hosszú volt a szavazáshoz így azt leírom itt bővebben:

7. Nem szerelmes belém de hihetetlenül jóképű vagyok. (Van alapja nyertem már szépségversenyen. Igaz nem a fődíjat. Mikor a kecskemét vittem kecskeszépségversenyre, az állat nem nyert semmit, de én kaptam egy különdíjat)

8. Le adta neki a drótot a másik domina akinél megpróbált bemószerólni, hogy ennek ellenére most mégis hozzá járok, és most megpróbál ha mást nem tud, hát legalább hasítani egy szeletet a tortából.

dec. 3. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Mégsem olyan jól fizető az állása mit mondta.
Jól fizet az állása csak éppen szétfagy a 3.14159265359csája ugyanis egész nap a szabadban dolgozik.
Konkrétan egyikhez sincs köze, csak kellett egy kifogás (indok) és nem volt jobb.
Fizetés nap van és tudja hogy ma lett pénzem.
Még a fentiek egyikéhez sincs köze a helyzetnek, hanem kiszagolta valahogy, hogy csináltam egy jópofa üzletet és lett sok pénzem.
Szerelmes belém csak nem vallja be.
Nem szerelmes belém de hihetetlenül jóképű vagyok. (Van alapja nyertem már szépségversenyen. Igaz nem a fődíjat. Mikor a kecskemét vittem kecskeszéps
Le adta neki a drótot a másik domina akinél megpróbált bemószerólni, hogy ennek ellenére most mégis hozzá járok, és most megpróbál hasítani egy szele
Mégis belement az alkuba, miszerint még olcsóbb lesz.
Egyéb, szövegesen fejtem ki
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
Avagy a két domina harca egy alattvalóért...
dec. 3. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
13 domina van. Csak nem tudom pontosan hogy mennyivel van kapcsolata egymásnak az én ügyemben
dec. 3. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendezz nekik egy iszapbirkózást, küzdjenek meg érted...
dec. 3. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó ötlet!!!
dec. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!