Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk milyen extrém kérésetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen extrém kérésetek volt már szex közben párotoktól? teljesítette is?

Figyelt kérdés

dec. 2. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt. Lett volna, de hallgatok, mert tudom milyen.
dec. 2. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen teljesítette .Egy nagyobb vibrátor a punciba és én a popsiba így kértem hogy dugjunk.Neki is nagyon tetszett!
dec. 2. 19:06
 3/4 menta34 ***** válasza:
100%

Eskü nem kamu :D

Volt egyszer egy imádnivaló nő. Gyakarolatilag bármit kérhettem, szóval fiatalság bolondság, ezért egyszer mondtam, hogy szeretném megdugni egy uborkával. És azt miért jó? mondom fogalmam sincs, te vagy a nő, még sose csináltad? Ő nem. De benne vagy? benne. Oké hozok... Így is lett, vittem egy ubit következő randira... őszintén? csináltam, hagyta de kb. nem lett belőle semmi élmény, túl azon, hogy azóta azt is elmondhatom, hogy dugtam már nőt uborkával. Szóval váltottunk hagyományos dolgokra... az ubit én el is felejtettem. Aztán másnap beugrott, írtam neki, hogy ubit ugye kidobtad? erre... dehogy, meghámoztam és csináltam belőle salátát, tök jó volt :DDDDD akkorát röhögtem, imádtam.

dec. 2. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan extrém, és nem is párom volt, csak szexpartner. De olyan volt a csaj, hogy nagyon nehezen tudott elmenni, csak magyon hosszú, intenzív nyalástól. Semmi mástól (még vibritől sem). Megadtam neki, beszélni se bírtam utána, de cserébe tényleg mindent, bármit megkaptam én is, eszméletlen jó volt!
dec. 3. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!