Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan vágya a párotoknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan vágya a párotoknak, amit teljesítettetek, de nem szívesen tettétek?

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szólna, akiktől a partnerük valami extra dolgot kért a szexben és azt teljesítették neki, de egyébként abszolút nem vonzotta őket a dolog. Nektek rossz volt, vagy csak szimplán nem leltétek benne a nagy élvezetet? Kárpótolt titeket az, hogy a párotok nagyon élvezte a dologot? Rendszert csináltatok belőle, vagy megbántátok és soha többé nem csináltátok?

Köszönöm a válaszokat.

2022. júl. 27. 15:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból elrontottam a fő kérdést, hogy nem az hogy "nem szívesen tettétek" csak pusztán ti nem értettétek, hogy ebbe mi a franc neki a jó.
2022. júl. 27. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Van igen.
2022. júl. 27. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Anális szex. Az első is elég rossz volt, azóta sem szerettem meg. Neki legalább jó.
2022. júl. 27. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Popsi nyalás pl. Nem mondhatom hogy szeretem csinálni, de ő nagyon élvezi, hát csinálom. Vagy mikor a végén az arcomra élvez, annak se örülök annyira, de tudom hogy neki meg ez nagyon izgató, hát hagyom.
2022. júl. 27. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát, nálunk kb minden ilyen, de az ő elégedettsége és öröme mindig kárpótol ezért.☺️
2022. júl. 27. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
A nők legszívesebben csak hagyományos szexet folytatnának. :D
2022. júl. 27. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Popsinyalas, egyszer arcomra ült és nyalás közben odarakta anyelvemhez, mivel imádta én meg őt így megcsináltam.
2022. júl. 27. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

Nincs ilyen. Engem pont az izgat, hogy elengedi magát, és a perverzebb vágyait is megosztja.

Talán, ha ő akarna engem ujjazni, vagy dugni, arra nagyon ügyesen kellene rábeszélnie, de talán azt is hagynám, mégha nem is lenne kellemes.

F

2022. júl. 27. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekem a párom mindig mondogatta, hogy szeretné kipróbálni, hogy milyen 2 pasival. Mondtam neki, hogy amíg velem van, addig biztos nem próbálja ki. Aztán egyszer a legjobb haveromnál aludtunk egy buli után, ahol nem bírtunk magunkkal és egymásnak estünk a párommal. Haverom meg vicces gyerek, bejött full meztelenül és mondta, hogy nem tud tőlünk aludni és gondolta meglesi mit csinálunk. Nem sok kellett, már állt is neki. Innen meg jött minden... Szerencsére nem jött be neki annyira, mint amennyire gondolta, (és nekem sem) én meg az akkori legjobb haverommal azóta sem vagyok "jóban". De legalább a párom megkapta amit akart.
2022. júl. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!