Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan partnered aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan partnered aki szinte, minden kívánságodat és vágyadat "teljesítette" a szexben?

Figyelt kérdés
Szerintetek is nagyon ritka az,hogy két ember annyira passzol egymáshoz szexben is,hogy szinte nincs olyan amit ne tenne meg a partnerének vagy párjának? Persze csak is a nem tabunak számító dolgokra gondoltam,de amiket a társadalom még némi ellenérzéssel fogad. Ilyen pl a többes szex is,vagy a szabadban való szeretkezés stb.
2018. nov. 5. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez tetszene fiúként. :)

2018. nov. 5. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
És igen,nincs ilyen szerintem. :(
2018. nov. 5. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, de ha nem baj, nem konkrét választ írnék.

Ha valakivel együtt vagy, és mondjuk ez egy komoly kapcsolatnak néz ki, már hosszabb ideje együtt vagytok, és talán még szerelem is van a dologban, akkor én úgy gondolom, hogy jó eséllyel arra vágyik az ember, amire a másik is. Vagyis arra, ami közösen jó.

Ettől függetlenül persze létezhetnek olyan gondolatok, vágyak, amik nem kerültek terítékre. Megfelelő bizalom esetén ezeket is fel lehet vetni, és egy jól működő kapcsolatban talán a másik fél nem is fog elzárkózni (ha egy nem egy rejtett személyiséged van, aki teljes ellentétje a másik énednek). Ezeket a vágyakat kipróbálva, vagy beépítitek, és akkor mindkettőtöknek továbbra is élvezetet nyújt, vagy nem csináljátok többet, ha a másik félnek nem jött be.

Én egy olyan dologra, amitől a másik fél viszolyog, rosszul van, nem tetszik neki, stb. nem is igazából vágyom. Ha megvolt az a kör, hogy kipróbáltátok, és a másiknak nem jön be a dolog, akkor azt a gondolatot el kell engedni.

2018. nov. 5. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Olyan csaj nincs aki minden vágyamat teljesiteni tudná,akarná... pedig semmi extrára nem vágyom
2018. nov. 5. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt, mindent kipróbált velem ami izgatta a fantáziám, még le is pisilhettem, nem volt köztünk semmi tabu. Viszont elsodort az élet minket egymás mellől :(. F
2018. nov. 5. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Megesik
2018. nov. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!