Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenek az internetes pedofil...

Milyenek az internetes pedofilok? Miket kérnek a lánytól hogy teljesítse? És ha teljesítette akkor mit fog még kérni?

Figyelt kérdés
Akkor mivan ha nm teljesíti a kérést a lány?Mik a jelei ha egy pedofilirogst nkünk??

2017. jún. 27. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem az elején csak képeket kérnek , majd egyre inkább szexuális témába kezdenek elmenni , ha ezeket nem teljesíti akor ha megadtad neki a telószámod esetleg zaklathat , chaten fenyegetőzhet .... valószinüleg ezt mind például egy ál Facebook profilrol ...

Ha téged ilyen ért a szüleidnek azonnal szolj.

2017. jún. 27. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Miután az interneten bárki bárkinek kiadhatja magát, nem tudhatod hogy kivel beszélsz. Akár a saját korosztályodból is kérheti bárki hogy küldj magadról intim tartalmú képet/videót, akár egy felnőtt is.

Mi történik ha nem teljesíted? Semmi. Ha teljesíted akkor onnantól kezdve zsarolható vagy hogy küldj még többet vagy nyilvánosságra kerül az amit korábban küldtél.

Nem véletlenül mondják hogy bizonyos kor alatt nem szabad a gyerekeket felügyelet nélkül netezni hagyni, főleg ha nincsenek tisztában az internet veszélyeivel és a tetteik következményeivel. Ha igen, de te voltál olyan buta hogy bedőltél bárkinek, annak te fogod a levét inni.

2017. jún. 27. 16:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi első!Nkem most tegnapelőtt bejelölt és rám irt h hány éves vagy?irta h küldjek a papucsomról képet...utána videózzam le ahogy nyalom végig,utána fotózzam le a hasamat,kérdezte milyen bugyi van rajtam,fotózzam le kigombolva a nadrágomat...én ezek közül csak a papucsosat csináltam ,azt is netről szedtem!És a végén kérdeztem h pedofil eés momondta h legyünk csak barátok,azóta nem keresett!
2017. jún. 27. 16:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja és 25 éves ,én 13 L
2017. jún. 27. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok gyerek van akit be lehet hülyíteni miután a bizalmába férkőztek. Miért állsz le beszélgetni egy vadidegen felnőtt emberrel, főleg teljesíteni a bizarr kéréseit (még ha nem is igaz, de akkor is foglalkoztál vele)? Tiltod-törlöd és kész.

Amúgy ennek köze sincs a pedofíliához, ők serdületlen gyerekekhez vonzódnak. Te 13 évesen egy évre sem vagy attól hogy legálisan szexelj bármilyen korú emberrel, ami messze nem a gyerek kategória.

2017. jún. 27. 16:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam h ez nem a pedofília....de azért köszönöm!!Akkor mi lehet ez?Mi a neve?
2017. jún. 27. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A köznyelv tévesen és megszokásból használja a pedofília kifejezést, amivel arra akarnak utalni hogy ha két ember között 5-10 évnyi körkülönbség van és az egyik még tizenéves, akkor az "beteges". Pedig a törvény sem tiltja már évek óta a beleegyezésen alapuló közösülést.

Efebofília (ephebophilia) a neve a serdülők iránti vonzalomnak, de abszolút nem használják, sokszor még az sem tudja akit érint.

Amúgy sok esetben csak azért használják ki a tizenéveseket mert ők könnyen megvezethetőek és belemennek mindenféle dologba. Nagyon sok serdülő szexuálisan frusztrált is, és ezt az interneten vezeti le. Nem véletlenül létezik a szexting és nem véletlenül népszerűek azok a telefonos alkalmazások ahol egymásnak lehet úgy tartalmat küldözgetni hogy pár másodperc múlva törlődik, így könnyen ki lehet elégíteni egymást anélkül hogy következményei lennének. Létezik olyan alkalmazás is ahol matricákat-jelvényeket lehet küldözgetni amit pénzre váltanak, és sokan ezekért cserébe maszturbálnak, lényegében prostituálják magukat. Megint más alkalmazások számlálják a nézőket és like-okat, és sokan meg vannak őrülve azért hogy népszerűek és kedveltek legyenek, így bizonyos nézőszámért vagy like-ért cserébe twerkelnek vagy vetkőznek, és így kapnak hamis visszaigazolást arról hogy őket "szeretik" az emberek. Sajnos a mai gyerekek már ebbe nőnek bele, hogy netcelebek akarnak lenni szinte bármi áron.

2017. jún. 27. 16:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem most már.Köszönöm!!Még jöhetnek válaszok!..
2017. jún. 27. 17:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Még azt is irta h ő a Kislányokat Szerelemből szereti!!
2017. jún. 28. 06:23
 10/10 anonim válasza:
Semmi nem történik ha letiltod csak ne mondj el neki semmit magadról. A jelei az hogy egyből korodat kérdezi és videókat kér.
2017. jún. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!