Szeretnék csinálni egy internetes oldalt ahová videókat tudok feltölteni ?
Ha valaki esetleg tudja , hogy hogyan lehet ilyet csinàlni az kommenteljen légyszi . Nem nagyon vagyok jàrtas az ilyen féle dolgokban . Hallotam ,hogy ha jól csinàlom akàr bevételem is lehet belőle de ez igazàból nem érdekel !
A vàlaszokat előre is köszönöm ( ide pedig kell egy kérdőjel màsképp nem tudom elküldeni ) ?
Sehogy. Ahhoz akkora tárhely kellene, hogy nem tudnád kifizetni. Mármint ha saját tárhelyre akarod tölteni a videókat.
A pénzkereset meg nem úgy van.
Bevételt többféle módon lehet szerezni:
- van egy honlapod, ahova felteszel Adsense reklámokat. Ha valaki rákattint, pénzt kapsz. elég magas látogatottság kell, hogy megérje.
- videókat készítesz és feltöltöd Youtube-ra, beállítod az Adsense-t, így keresel pénzt.
- vagy vannak ezek a mozizós oldalak, azok abból is keresnek pénzt, hogy Linkbucks, Adfly stb. linkrövidítőt tesznek fel és ha rákattintasz, abból nekik bevételük van.
Szerintem a YouTube-ra célzol!
Megkeresed google-n, csinálsz egy felhasználói fiókot és kész.
Szerzel egy jó kamerát, csinálsz videókat majd USB-n keresztül átküldöd a gépre.
Vannak videószerkesztő programok amik elég gépigényesek. Egy Windows7 tökéletes erre a célra. Ha megszerkesztetted a videót, lerendereled(elmented) és kész. Felmész a YouTube-re rányomsz a video feltöltésre, megadsz egy címet és asszem ennyi.
Nem eggyàltalàn nem a youtubra gondolok ...
Egy olyan oldalt szeretnék csinàlni mint példàul az indavideo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!