Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy gondoljátok, jó volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondoljátok, jó volt megvárni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még sokan vannak/voltak, akik a szexel vártak házasságig, ha te egy ilyen vagy, akkor kíváncsi lennék a válaszodra, hogy érdemes volt-e várni? Vagy nem? Vagy jó lett volna legalább egy alkalom, mielőtt egybekeltek? Ez a három kategória van azt hiszem.

ma 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Persze, "érzelmi és értelmi intelligenciával, kommunikációs képességgel" meg lehet oldani, hogy a férfinek kicsi mérete van, a nő meg tág vaginájú, egyikük nagyon szubmisszív/domináns, másik full vanilla, egyiknek napi 2 a szex igénye, másiknak havi 2, stb

És akkor igazán radikális példákat nem is mondtam, mint aszexualitás, mikropénisz

ma 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki annyira bigott hogy várni akar vele a házasságig annak jó, mert ilyen az értékrendje és amúgy sincs összehasonlító tapasztalta milyen a szex ha a nászéjszakán veszíti el a szűzességét.

Mivel speciel nem ilyen vagyok 100% hogy nem várnék addig - zsákbamacskát nem veszünk :)

ma 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Két ember közötti házasság egyik titka a sok közül a jól működő szexuális kémia (is).

Ha csak házasság után derül ki hogy nincsen még a kémia, akkor mehet az egész a levesbe.

Nem 1376ban vagyunk, amikor az egyház csak nemzéshez engedélyezte a szexet.

Ez kb olyan mint úgy venni egy életre egy házat 20éves lakáshitellel, hogy be sem teszed a lábad az adott házba.

ma 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 valóban, az átlagot vettem és ezen szélsőségek kimaradtak.
ma 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!