Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha még szűz vagyok?
21 éves lány vagyok. Eddig nem igazán voltam szerelmes, anélkül pedig nem szerettem volna semmilyen szexuális kapcsolatot.
Most van egy srác, aki idősebb is, mint én és természetesen tapasztaltabb is, még nem járunk, csak randizunk, viszont nem igazán merem bevallani neki, hogy még nem voltam senkivel. Mennyire gáz egy pasi szemében ha 21 évesen még szűz a csaj??
Én 21 évesen vesztettem el. A barátom tapasztaltabb volt. Én nem éreztem problémának és ő se.
Biztos le leszek pontozva, de.. Szerintem ha valaki pl. 50 évesen még sosem randizott, nem csókolózott, stb, pedig ő akart volna, csak sosem jött össze, az fura. Nem azért, mert 40 éves, hanem amiatt mert ő tulajdonképpen már 20 éve próbálkozik, és még is valami miatt az emberek milliói közül még se talált olyat, aki akárcsak egy randira elment volna. Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy akinek még 30 év alatt egy randi se jött össze, azzal minden oké személyiség terén.
Viszont szerintem egy huszas évei elején járó szempontjából ez nem fura, hiszen ő csak most kezdte az életet. Tudom tudom, manapság már a 12 évesek körében is sokszor dúl a szerelem, de azért sokak tini korban még nem annyira érdekeltek annyira, vagy ha igen is, akkor még annyira szégyenlősek, bizonytalanok, hogy nem mernek lépni, még nem kupálódtak i.
#12-es vagyok.
Na látom az éveknél írtam én mindenféle számot. :D A lényeg az lett volna, hogyha pl. valaki már 20-30 éve aktívan keres párt, de még egy randiig se jutott, az fura. De egy huszonpár éves még annyira fiatal, épphogy csak felnőttnek számít.
Én 18 éves vagyok és szintén szűz. Az ok ugyanaz mint nálad. nem voltam még szerelmes, én pedig nem vagyok az alkalmi kapcsolatok híve. Az biztos, hogy ha már szóbajönne ez a téma én közölném a partnerrel, hogy én még szűz vagyok. Én nem szégyenlem, szerintem nagyobb szégyen 14 évesen abortuszon túl lenni. Ne foglalkozz másokkal, a fő, hogy te boldog légy.
Szívből kívánom, hogy úgy sikerüljön ahogy tervezed.
_18/F
Miért lenne gáz?
Amúgy meg ha ott tartasz egyszer szűz vagy aztán már nem. Nem kell elkapkodni, ez nem verseny. Majd ha úgy érzed, akkor odaadod valakinek, és csak egyszer tudod megtenni, így ne amiatt tegyél valamit, hogy mások mit gondolnak.
Ez a te életed, a te tested.
Kicsit sem gàz,nyugi senkinek nem tartozol elszàmolàssal,ès senki sem îtèlkezhet felettes
Nem kell kapkodnod semmivel
Ha esetleg a pasi szerint gáz, akkor mit veszítesz vele? Kellene akkor is, ha emiatt lenéz?
Legyen már bennetek tartás csajok!
Miért nem lehet ezt természetesen kezelni és hagyni a dolgokat, hogy alakuljanak a maguk útján, ha eljuttok odáig, akkor elmondani!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!