Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha még szűz vagyok?
21 éves lány vagyok. Eddig nem igazán voltam szerelmes, anélkül pedig nem szerettem volna semmilyen szexuális kapcsolatot.
Most van egy srác, aki idősebb is, mint én és természetesen tapasztaltabb is, még nem járunk, csak randizunk, viszont nem igazán merem bevallani neki, hogy még nem voltam senkivel. Mennyire gáz egy pasi szemében ha 21 évesen még szűz a csaj??
Még nem járunk, csak randizunk? Mi a különbség?
Nem kell elsietni, még nem tartotok ott. Szerelmes se vagy.
Meg kértem, hogy ne ugorjunk bele semmibe, amig nem látjuk, hogy működünk együtt. Neki még csak most lett vége a kapcsolatának, amibe ész nélkül ugrott bele és meg is bánta, én pedig nem akarom elsietni a dolgokat. Randizunk, így látjuk mennyire működik köztünk a dolog. Nálunk eddig működik:)
Nem merném kijelenteni a szerelmet, de az biztos, hogy vonzódom hozzá, és úgy érzem fairnek, ha tudja, hogy még tapasztalatlan vagyok, ha esetleg ez megriasztaná...
Ebben a szakaszban fölösleges. Még nincs kapcsolódás. Fogalmad nincs, hogy mennyire bízhatsz benne, egyáltalán nem ismered.
Randizás=járás. Neked mi a különbség? "Ne ugorjunk bele semmibe." Mibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!