Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz, ha még szűz vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Eddig nem igazán voltam szerelmes, anélkül pedig nem szerettem volna semmilyen szexuális kapcsolatot.

Most van egy srác, aki idősebb is, mint én és természetesen tapasztaltabb is, még nem járunk, csak randizunk, viszont nem igazán merem bevallani neki, hogy még nem voltam senkivel. Mennyire gáz egy pasi szemében ha 21 évesen még szűz a csaj??

dec. 1. 18:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%

Még nem járunk, csak randizunk? Mi a különbség?

Nem kell elsietni, még nem tartotok ott. Szerelmes se vagy.

dec. 1. 18:55
 2/20 A kérdező kommentje:

Meg kértem, hogy ne ugorjunk bele semmibe, amig nem látjuk, hogy működünk együtt. Neki még csak most lett vége a kapcsolatának, amibe ész nélkül ugrott bele és meg is bánta, én pedig nem akarom elsietni a dolgokat. Randizunk, így látjuk mennyire működik köztünk a dolog. Nálunk eddig működik:)

Nem merném kijelenteni a szerelmet, de az biztos, hogy vonzódom hozzá, és úgy érzem fairnek, ha tudja, hogy még tapasztalatlan vagyok, ha esetleg ez megriasztaná...

dec. 1. 19:00
 3/20 anonim ***** válasza:
12%

Ebben a szakaszban fölösleges. Még nincs kapcsolódás. Fogalmad nincs, hogy mennyire bízhatsz benne, egyáltalán nem ismered.

Randizás=járás. Neked mi a különbség? "Ne ugorjunk bele semmibe." Mibe?

dec. 1. 19:07
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Biztos fog neki örülni. Ez csak fordìtott helyzetben lenne gáz
dec. 1. 19:08
 5/20 A kérdező kommentje:
#3 Egy helyen dolgozunk, szóval közösek az ismerőseink. Nem akarok magunk körül úgy pletykákat, hogy lehet egy hét múlva semmi sem lenne már köztünk. Egyébként nem akarok már most lefeküdni vele, majd ahogy a helyzet hozza. Csak már elgondolkoztam azon, hogy manapság nem-e gáz, ha valaki ennyi idősen szűz.
dec. 1. 19:13
 6/20 anonim ***** válasza:
32%
Ez értelmezhetetlen. Mert ha gáz, akkor mi van? Akkor nem vagy szűz? Pontosan mit jelent az, hogy "gáz"?
dec. 1. 19:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
dec. 1. 19:25
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
#5 na de ha összejöttök úgyis lesz pletykàlás nemde? 😄 Lehet jobb ha bele se fogtok ha már most rettegsz hogy ki mit szólna
dec. 1. 19:27
 9/20 anonim válasza:
89%
fa*zért lenne gáz hát saját életed addig vagy szűz amíg akarsz miért lenne ehhez köze bárkinek is h elítéljen olyan dolgokért ami csak rád tartozik xddd
dec. 1. 19:46
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Az igazság, hogy manapság 14-15 az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, ennek függvényében nagyon le vagy maradva.
dec. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!