Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a legtöbb nő ma már sehogyan se védekezik, csak annyit mond a pasinak, húzza ki?
Ezt egy csajozós barátom mondta, hogy ő nem hajlandó gumival, és a nők 90%-nak ez teljesen rendben van, ráadásul ugy hogy nem szednek semmit. Es ezek közt vannak kifejezetten értelmiségi nők is. Es nem csak a 20 éves korosztály, hanem 30as, 40es is.
Es nem hosszú távú komoly kapcsolatokról van szó, hanem tinderen, meg innen-onnan összeszedett, akár alkalmi kapcsolatokról.
Ezt olyan nehez elhinnem, tényleg ennyire felelőtlen lett ma már mindenki? Nem csak a terhesség, mert mi van ha nem húzza ki, de a nemi bajok is. Amikor mondtam hogy egy hiv teszt kellene, teljesen hülyének nézett.
Én alkalminál sosem csináltam gumi nélkül, de a komolyabbakat is mindig gumival kezdtük.
Én feküdtem le több lánnyal is első randin de egyszer sem tapasztaltam ilyet. Egy lány volt aki spirált használt és így nem volt gumi
23F
Egyáltalán nem igaz! Lehet eleve azok a nők akik össze vissza belemennek szexbe valódi intimitás nélkül, az már egy szűrt lista. És fogalmam sincs, mégis kit nevezel te értelmiséginek, ez csak a te kifejezésed... Attól, mert valaki elvégzett egy egyetemet, még lehet teljesen fogalmatlan a nemibetegségek terén, mert mindig szemellenzővel élt e tekintetben.
Én fiatal koromban több STD-t is lekaptam, mert a pasik így úgy dumáltak, hogy még sose volt gumi nélkül senkivel, vagy fogamzásgátlót szedtem és a pasim elöttem rengeteg nővel volt már, de "kidumálta" hogy neki nincs semmi baja, én meg nem voltam elég karakán, hogy kiálljak magamért, hogy nem szexelünk gumi nélkül és igen, meg is lett a következménye.
Aki ilyeneket átél, utána saját tapasztalat alapján nem fogja hagyni, hogy ne használjanak gumit és már több kapcsolatom elején kértem, hogy menjünk el teljes STD szűrésre. Tudod kinek van kedve pár havonta orvoshoz járkálni mert a pasi azt állítja, hogy neki semmi baja, mert szerinte semmi tünete nincs. Aztán valahogy nekem mégis lett... akkora kamuk tudnak lenni az emberek.
Azért az érdekes hogy a legtöbb prosti csak gumiban szexel, de ez mellett gumi nélkül simán képes kielégíteni bárkit gumi nélkül. Mert a legtöbb esetben az gumi nélkül megy. Nos a szájon át is a legtöbb betegség ugyanúgy elkapható.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!