Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz az hogy a legtöbb nő ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a legtöbb nő ma már sehogyan se védekezik, csak annyit mond a pasinak, húzza ki?

Figyelt kérdés

Ezt egy csajozós barátom mondta, hogy ő nem hajlandó gumival, és a nők 90%-nak ez teljesen rendben van, ráadásul ugy hogy nem szednek semmit. Es ezek közt vannak kifejezetten értelmiségi nők is. Es nem csak a 20 éves korosztály, hanem 30as, 40es is.

Es nem hosszú távú komoly kapcsolatokról van szó, hanem tinderen, meg innen-onnan összeszedett, akár alkalmi kapcsolatokról.

Ezt olyan nehez elhinnem, tényleg ennyire felelőtlen lett ma már mindenki? Nem csak a terhesség, mert mi van ha nem húzza ki, de a nemi bajok is. Amikor mondtam hogy egy hiv teszt kellene, teljesen hülyének nézett.

Én alkalminál sosem csináltam gumi nélkül, de a komolyabbakat is mindig gumival kezdtük.

nov. 29. 21:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezért terjed a HIV akkor.
nov. 29. 23:28
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én feküdtem le több lánnyal is első randin de egyszer sem tapasztaltam ilyet. Egy lány volt aki spirált használt és így nem volt gumi

23F

nov. 29. 23:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem igaz! Lehet eleve azok a nők akik össze vissza belemennek szexbe valódi intimitás nélkül, az már egy szűrt lista. És fogalmam sincs, mégis kit nevezel te értelmiséginek, ez csak a te kifejezésed... Attól, mert valaki elvégzett egy egyetemet, még lehet teljesen fogalmatlan a nemibetegségek terén, mert mindig szemellenzővel élt e tekintetben.

Én fiatal koromban több STD-t is lekaptam, mert a pasik így úgy dumáltak, hogy még sose volt gumi nélkül senkivel, vagy fogamzásgátlót szedtem és a pasim elöttem rengeteg nővel volt már, de "kidumálta" hogy neki nincs semmi baja, én meg nem voltam elég karakán, hogy kiálljak magamért, hogy nem szexelünk gumi nélkül és igen, meg is lett a következménye.

Aki ilyeneket átél, utána saját tapasztalat alapján nem fogja hagyni, hogy ne használjanak gumit és már több kapcsolatom elején kértem, hogy menjünk el teljes STD szűrésre. Tudod kinek van kedve pár havonta orvoshoz járkálni mert a pasi azt állítja, hogy neki semmi baja, mert szerinte semmi tünete nincs. Aztán valahogy nekem mégis lett... akkora kamuk tudnak lenni az emberek.

tegnapelőtt 01:11
 24/29 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes hogy a legtöbb prosti csak gumiban szexel, de ez mellett gumi nélkül simán képes kielégíteni bárkit gumi nélkül. Mert a legtöbb esetben az gumi nélkül megy. Nos a szájon át is a legtöbb betegség ugyanúgy elkapható.

tegnapelőtt 04:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát ja, mindenben van valami kifogásolnivaló, ez is igaz.
tegnapelőtt 07:33
 26/29 anonim ***** válasza:
Azok a barátnőim akikkel ilyenekről is szoktunk beszélgetni, egy kivételével mind gumit használunk. Az az egy pedig már két éves kapcsolatban van és tabit szed. A fiú haverjaimnál is mindnél van gumi, valamelyik még a suliba is hozza, biztos ami biztos jelleggel. Tudom nem reprezentatív a felmérés, de lehet valamennyire mutatja azt, hogy a mai fiatalok is sokan védekeznek. 18l
tegnapelőtt 09:52
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Szamomra meglepo ez a sok gumis valasz. En 26F vagyok es tobb mint 20 novel voltam. Nyilvan fiatalon tinivel is, aztan egyetemistak, de voltam tobb 30as es 40es novel is. De sosem csinaltam gumival,nem is kertek es gyogyszert is max 2-3 szedett, azokba bele is elveztem. Iden volt eloszor alkalmam gumival csinalni,de az is csak kivancsisag. En alapbol sokaig birom,nehezen megyek el, igy azt hittem gumival sosem tudnek. De oriasit elveztem bele es jo volt lenyugodni a punciban,tolni meg parat ra. Szoval a jovoben biztos fogok meg gumizni. En nem gondolnam hazugnak a baratodat, beszelgetes szintjen volt par no aki kikototte, h csak gumi, de ez kb 20bol 1 volt.
tegnapelőtt 14:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is voltam már jó pár nővel és egyik se akarta gumi nélkül. Nem bántam mert gyereket és némi betegséget se akartam elkapni.
tegnapelőtt 14:57
 29/29 anonim ***** válasza:
Jó ez a gumi nélküli szex hatalmas divat lett. Mi férfi beszállót kerestünk harmadiknak de amint szóba került az óvszer használat, mintha valami ördögtől való dolgot mondtunk volna. Bár nem baj aki lemaradt az kimaradt. 😁
tegnapelőtt 14:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!