Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz az hogy a legtöbb nő ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a legtöbb nő ma már sehogyan se védekezik, csak annyit mond a pasinak, húzza ki?

Figyelt kérdés

Ezt egy csajozós barátom mondta, hogy ő nem hajlandó gumival, és a nők 90%-nak ez teljesen rendben van, ráadásul ugy hogy nem szednek semmit. Es ezek közt vannak kifejezetten értelmiségi nők is. Es nem csak a 20 éves korosztály, hanem 30as, 40es is.

Es nem hosszú távú komoly kapcsolatokról van szó, hanem tinderen, meg innen-onnan összeszedett, akár alkalmi kapcsolatokról.

Ezt olyan nehez elhinnem, tényleg ennyire felelőtlen lett ma már mindenki? Nem csak a terhesség, mert mi van ha nem húzza ki, de a nemi bajok is. Amikor mondtam hogy egy hiv teszt kellene, teljesen hülyének nézett.

Én alkalminál sosem csináltam gumi nélkül, de a komolyabbakat is mindig gumival kezdtük.

nov. 29. 21:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

8

Annál a nőnél valami tuti nem stimmel szexuálpszichológiailag. Ez a perverziója vagy aberrációja, erre izgul, hogy vadidegenek teherbe rakják, ő meg kikapartatja. Lehet, hogy még fel is izgul a nőgyógyásznál.

nov. 29. 22:37
 12/29 anonim ***** válasza:

#11 kérdeztem, de nem a nőgyógyász rész izgatja, hanem hogy benne élveznek el, és védekezés nélkül. A betegségekkel, meg a terhességgel meg nem foglalkozik, csak élvezi a szexet önfeledten. Úgy van vele, hogy eddig is túlélt mindent, ezután is majd lesz valahogy, addig viszont maximálisan élvezi sok férfival. Az meg pont nem érdekli, hogy kitől mit kap el és kinek mit ad át.

Szerintem se százas amúgy. -.-

#8 voltam.

nov. 29. 22:41
 13/29 anonim ***** válasza:
Nekem is volt jópár szexkapcsolatom, a nők egy része nem érti miért akarom gumiban, ha ő megengedi. Tanár, jól menő válalkozó és könyvtáros is volt, akikre most emlékszem. A gumi alap, akinek van egy kis esze!
nov. 29. 22:49
 14/29 A kérdező kommentje:

Ott nagyon komoly bajok lehetnek fejben. De miert nem szed gyogyszert, vagy tesz spirált?

Amugy borzaszto hogy sokan évekig próbalkoznak gyerekkel, sokszor hiába, valaki meg ugy jar abortuszra, mint mas koznetikushoz

nov. 29. 22:55
 15/29 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek.

De ezek szerint megis van ráció abban amit mond? Neki is jogasz, orvos, tanár, ilyenek is voltak. Állítólag. Hat nem tudom. Parat mutatott is, még név szerint is.

nov. 29. 22:57
 16/29 anonim ***** válasza:
Eléggé igaz,volt pár rövid kapcsolatom,nem akartak védekezni.Volt házas nö,anyukák,nem érdekelte ha terhes lesz.Az izgatta hogy védekezés nélkül élvezzenek el benne.
nov. 29. 23:02
 17/29 anonim ***** válasza:

Van egy szűk, tanulatlan réteg. Ha az ilyen fajta nőkkel ismerkedik akkor nem csodálkozom.

Viszont egy értelmes nő tudja hogy a gumi mire való és pont ezért használja, főleg alkalmi kapcsolatnál.

nov. 29. 23:04
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Fura. Én meg pont olyan pasikba futottam bele, akik gumi nélkül akarták volna legalább az elején. Nagyon nehezen értették meg, hogy a nem az nálam tényleg nemet jelent.

N41

nov. 29. 23:06
 19/29 anonim ***** válasza:

#14 igen, ezeket én is kérdeztem.

Azt válaszolta, hogy megborult tőle a hormonháztartása, és más betegségei is lettek, ezért a doki nem javasolta egyiket sem.

Nekem furcsa volt az egész, de nyilván honnan tudjam én… :O

#12 voltam.

nov. 29. 23:12
 20/29 anonim ***** válasza:

12

Az első szexuális élménye férfival, ami nagyon pozitívként rögzült és nyilván orgazmus is kötődik hozzá, az biztos valami ilyesmi volt, hogy elkapták és kérdés nélkül telerakták. Durván meghatározóak tudnak lenni ezek az alapbevésődések. Biztos van benne egy kis szubmisszív, (ki)használásra gerjedő hajlam.

nov. 29. 23:18
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!