Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a legtöbb nő ma már sehogyan se védekezik, csak annyit mond a pasinak, húzza ki?
Ezt egy csajozós barátom mondta, hogy ő nem hajlandó gumival, és a nők 90%-nak ez teljesen rendben van, ráadásul ugy hogy nem szednek semmit. Es ezek közt vannak kifejezetten értelmiségi nők is. Es nem csak a 20 éves korosztály, hanem 30as, 40es is.
Es nem hosszú távú komoly kapcsolatokról van szó, hanem tinderen, meg innen-onnan összeszedett, akár alkalmi kapcsolatokról.
Ezt olyan nehez elhinnem, tényleg ennyire felelőtlen lett ma már mindenki? Nem csak a terhesség, mert mi van ha nem húzza ki, de a nemi bajok is. Amikor mondtam hogy egy hiv teszt kellene, teljesen hülyének nézett.
Én alkalminál sosem csináltam gumi nélkül, de a komolyabbakat is mindig gumival kezdtük.
Nem igaz.
Persze biztos van azaz "alja" réteg akinek mindegy és szarik bele az esetleges következményekbe, nem véletlen vannak a mély szegénységben élő családokban sokszor 7-8 gyerek is.
Én nagyon kétkedve kezelném, hogyha valaki olyat állít, hogy csak úgy lefekszenek vele random nők mindenféle védekezés nélkül szinte majdnem ismeretlenül..
Nekem is erthetetlen. A pasi amugy nagyon jóképű, de ennyi elég lenne még a kifejezetten értelmiségi érettebb nőknek is? Vagy csak kamuzik ebben.
Na ez az, a prostik nem hagyják gumi nélkül, max a tényleg leg leg legalja. De ha igaz amit ez a pasi mond, akkor inkább prostizzanak...
Nem én találtam ki. Pont azert kerdezem, mert egyszerűen nem akarom elhinni
Szerintem ez hülyeség.
Ugyanakkor a múlt hetekben én is belefutottam egy harmincas nőcibe, aki soha nem védekezik.
Nem akartam elhinni, és még kérdeztem is, hogy nem fél a terhességtől, meg a betegségektől?
Erre szarkazmussal csak annyit válaszolt, hogy meséljek még...
Majd küldött egy fotót a legutóbbi nőgyógyászati papírjáról, ami pár napos volt, és sorokon át fel voltak sorolva, hogy milyen betegségeken esett már át...
Hát felét nem is ismertem addig :D
Aztán nézem a számot, hogy megszakított terhességek száma, 20...
Na ezen dobtam egy hátast.
Kérdeztem, hogy és most 21-re is ki akarja majd kapartatni?
Csak annyit válaszolt, hogy már 22, mert akkor volt a 21. amikor a papírt kapta... Azért ment... :O
Hát ha nem látom a fotót a papírjáról, nem hittem volna el, hogy ilyen tényleg van. :O
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!