Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz az hogy a legtöbb nő ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a legtöbb nő ma már sehogyan se védekezik, csak annyit mond a pasinak, húzza ki?

Figyelt kérdés

Ezt egy csajozós barátom mondta, hogy ő nem hajlandó gumival, és a nők 90%-nak ez teljesen rendben van, ráadásul ugy hogy nem szednek semmit. Es ezek közt vannak kifejezetten értelmiségi nők is. Es nem csak a 20 éves korosztály, hanem 30as, 40es is.

Es nem hosszú távú komoly kapcsolatokról van szó, hanem tinderen, meg innen-onnan összeszedett, akár alkalmi kapcsolatokról.

Ezt olyan nehez elhinnem, tényleg ennyire felelőtlen lett ma már mindenki? Nem csak a terhesség, mert mi van ha nem húzza ki, de a nemi bajok is. Amikor mondtam hogy egy hiv teszt kellene, teljesen hülyének nézett.

Én alkalminál sosem csináltam gumi nélkül, de a komolyabbakat is mindig gumival kezdtük.

nov. 29. 21:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és akkor ennek fényében nézzük meg a prostizást, amit olyan nagyon elîtélnek olyan sokan. Pedig igényes lánynál nincs szex gumi nélkül, és rendszeresen szűrésre is járnak.
nov. 29. 21:59
 2/29 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Nem igaz.

Persze biztos van azaz "alja" réteg akinek mindegy és szarik bele az esetleges következményekbe, nem véletlen vannak a mély szegénységben élő családokban sokszor 7-8 gyerek is.

Én nagyon kétkedve kezelném, hogyha valaki olyat állít, hogy csak úgy lefekszenek vele random nők mindenféle védekezés nélkül szinte majdnem ismeretlenül..

nov. 29. 22:01
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a férfiakra jellemzőbb. Az "indokok" ismertek.
nov. 29. 22:02
 4/29 anonim ***** válasza:
25%
igen, én is kikapós módszerrel védekezek, megbízok a fiúkban
nov. 29. 22:02
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora b.romságot, általánosítva kimondani!
nov. 29. 22:04
 6/29 A kérdező kommentje:

Nekem is erthetetlen. A pasi amugy nagyon jóképű, de ennyi elég lenne még a kifejezetten értelmiségi érettebb nőknek is? Vagy csak kamuzik ebben.

Na ez az, a prostik nem hagyják gumi nélkül, max a tényleg leg leg legalja. De ha igaz amit ez a pasi mond, akkor inkább prostizzanak...

Nem én találtam ki. Pont azert kerdezem, mert egyszerűen nem akarom elhinni

nov. 29. 22:15
 7/29 anonim ***** válasza:
63%
A "csajozós" haverod egy hantaboy, ne sz.pd be amit mond. Ha mindenhol gumi nélkül dugna a haverod akkor már bérlete lenne a nemibeteg gondozóba.
nov. 29. 22:23
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez hülyeség.

Ugyanakkor a múlt hetekben én is belefutottam egy harmincas nőcibe, aki soha nem védekezik.

Nem akartam elhinni, és még kérdeztem is, hogy nem fél a terhességtől, meg a betegségektől?

Erre szarkazmussal csak annyit válaszolt, hogy meséljek még...

Majd küldött egy fotót a legutóbbi nőgyógyászati papírjáról, ami pár napos volt, és sorokon át fel voltak sorolva, hogy milyen betegségeken esett már át...

Hát felét nem is ismertem addig :D

Aztán nézem a számot, hogy megszakított terhességek száma, 20...

Na ezen dobtam egy hátast.

Kérdeztem, hogy és most 21-re is ki akarja majd kapartatni?

Csak annyit válaszolt, hogy már 22, mert akkor volt a 21. amikor a papírt kapta... Azért ment... :O

Hát ha nem látom a fotót a papírjáról, nem hittem volna el, hogy ilyen tényleg van. :O

nov. 29. 22:31
 9/29 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg a haverod hazudik értelmes nő védekezés nélkül nem szexel alkalmi férfiakkal
nov. 29. 22:32
 10/29 cinderella_ ***** válasza:
61%
A "csajozós" haverodnak ne nagyon higgyél.
nov. 29. 22:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!