Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megerőszakolásnak számít?
"Randiztam" egy pasival...elmentünk egy ruha üzetbe ahol ő ruhát nézett magának. Elment felpróbálni.
Én nem akartam bemenni,de a kezemnél fogva behúzott. Ez még romantikusnak is tűnhetett volna. A függönyt éppen behúzta de már a nyelve a torkomon volt. Fogdosott. Én próbáltam hátrálni,de neki nyomott a falnak, a farkát dugdosta hozzám. Azt kérte,hogy szopjam le. De én nem tettem meg.
Erre elkezdett folytogatni és folytatta a "csókolózást".(nyomkodta a számba a nyelvét)
Mindeközben folyamatosan stabilan szorított az egyik kezével a karomon.
Egyáltalán nem élveztem. Szóvltam neki,hogy nekem ez nem jó érzés ahogy a puncimat markolássza és nem akarom a farkát fogdosni. De mintha meg se szólaltam volna. 10 perc után elengedett.
Nem is akartam folytatni a "randit".
#26 ez nem teljesen így működik! Az erőszakos bűncselekményeknél erre felkészített, ezzel foglalkozó rendőrök az ügy előadói. A szexuális erőszakkal foglalkozó eseteknél nagyon sok női nyomozó dolgozik (nem véletlenül - az áldozat jobban meg tudjon nyílni). Az áldozat kérheti, hogy zártan kezeljék az ügyet és ha nincs különös indokoltsága akkor sem a nyomozati szakaszban, sem a bíróságon NEM szembesítik a terhelttel.
Igen 1 -1 tanúvallomás áll egymással szemben, de a bíróság vizsgálja azok életszerűségét, az eset összes körülményeit és ha kell további igazságügyi szakértőket is bevon, vagy további bizonyítási cselekményeket is lefolytat (pl. hazugságvizsgálat). Eldöntik a végére ki mondott igazat és ki nem. A bűnelkövetők nagy része hiába tagad a fentiek alapján bebizonyosodik a bűnössége és el is ítélik. Erőszakos bűncselekményeknél ez nem ejnye-bejnye. Ha meg bekerül a bv-be... hát ja ott fájhat a felügyelők feje hova zárják, mivel a nőkkel szemben erőszakolókat még a fogvatartottak is kivetik magukból (egy fél pillanatra nem figyel a körletfelügyelő és azonnal "bekóstolják").
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!