Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelt kérdés

"Randiztam" egy pasival...elmentünk egy ruha üzetbe ahol ő ruhát nézett magának. Elment felpróbálni.

Én nem akartam bemenni,de a kezemnél fogva behúzott. Ez még romantikusnak is tűnhetett volna. A függönyt éppen behúzta de már a nyelve a torkomon volt. Fogdosott. Én próbáltam hátrálni,de neki nyomott a falnak, a farkát dugdosta hozzám. Azt kérte,hogy szopjam le. De én nem tettem meg.

Erre elkezdett folytogatni és folytatta a "csókolózást".(nyomkodta a számba a nyelvét)

Mindeközben folyamatosan stabilan szorított az egyik kezével a karomon.

Egyáltalán nem élveztem. Szóvltam neki,hogy nekem ez nem jó érzés ahogy a puncimat markolássza és nem akarom a farkát fogdosni. De mintha meg se szólaltam volna. 10 perc után elengedett.

Nem is akartam folytatni a "randit".

nov. 27. 22:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
49%

#26 ez nem teljesen így működik! Az erőszakos bűncselekményeknél erre felkészített, ezzel foglalkozó rendőrök az ügy előadói. A szexuális erőszakkal foglalkozó eseteknél nagyon sok női nyomozó dolgozik (nem véletlenül - az áldozat jobban meg tudjon nyílni). Az áldozat kérheti, hogy zártan kezeljék az ügyet és ha nincs különös indokoltsága akkor sem a nyomozati szakaszban, sem a bíróságon NEM szembesítik a terhelttel.

Igen 1 -1 tanúvallomás áll egymással szemben, de a bíróság vizsgálja azok életszerűségét, az eset összes körülményeit és ha kell további igazságügyi szakértőket is bevon, vagy további bizonyítási cselekményeket is lefolytat (pl. hazugságvizsgálat). Eldöntik a végére ki mondott igazat és ki nem. A bűnelkövetők nagy része hiába tagad a fentiek alapján bebizonyosodik a bűnössége és el is ítélik. Erőszakos bűncselekményeknél ez nem ejnye-bejnye. Ha meg bekerül a bv-be... hát ja ott fájhat a felügyelők feje hova zárják, mivel a nőkkel szemben erőszakolókat még a fogvatartottak is kivetik magukból (egy fél pillanatra nem figyel a körletfelügyelő és azonnal "bekóstolják").

nov. 28. 16:08
 32/34 anonim ***** válasza:
49%
#29 az erőszakos bűncselekményeknél nagyon sokszor leblokkol az áldozat, apatikus állapotba kerül és nem sikítozik.
nov. 28. 16:09
 33/34 anonim ***** válasza:
53%
Én örülök, hogy komolyan veszik. De valamiért mindig azt olvasom csak, hogy az áldozat adta fel, mert mire bíróságig jutott volna, kismilliószor el kellett mesélni, kvázi újra átélni, és az egész olyan sokáig húzódott, hogy lelkileg nem bírta, hogy nem tud továbblépni, minden meghallgatás után majdhogynem elölről kezdheti a terápiát. Főleg, ahol rosszabb is történt, mint a kérdezővel.
nov. 28. 16:16
 34/34 anonim ***** válasza:
#33 ez nincs így, elég egyszer elmondania a tanúvallomását. Ismételt tanúvallomásra csak akkor hívják be, ha jelentős ellentmondás merült fel, vagy olyan kérdés ami az eset megítélését jelentősen befolyásolhatja (pl. korábbi haragosai egymásnak). A bírósági szakaszban kérheti, hogy ne találkozzon a terhelttel s elég arra a kérdésre válaszolnia, hogy fenntartja-e a vallomását (ezt megteheti előzetes nyilatkozattal is, a nélkül hogy a tárgyalásra elmenne).
nov. 28. 16:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!