Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelt kérdés

"Randiztam" egy pasival...elmentünk egy ruha üzetbe ahol ő ruhát nézett magának. Elment felpróbálni.

Én nem akartam bemenni,de a kezemnél fogva behúzott. Ez még romantikusnak is tűnhetett volna. A függönyt éppen behúzta de már a nyelve a torkomon volt. Fogdosott. Én próbáltam hátrálni,de neki nyomott a falnak, a farkát dugdosta hozzám. Azt kérte,hogy szopjam le. De én nem tettem meg.

Erre elkezdett folytogatni és folytatta a "csókolózást".(nyomkodta a számba a nyelvét)

Mindeközben folyamatosan stabilan szorított az egyik kezével a karomon.

Egyáltalán nem élveztem. Szóvltam neki,hogy nekem ez nem jó érzés ahogy a puncimat markolássza és nem akarom a farkát fogdosni. De mintha meg se szólaltam volna. 10 perc után elengedett.

Nem is akartam folytatni a "randit".

nov. 27. 22:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%
Jelentsd fel szexuális zaklatásért.
nov. 27. 23:19
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem számít megerőszakolásnak, hiszen nem történt aktus. Viszont szexuális visszaélés, ha megmaradt a nyoma, ahol szorította a nyakad meg a karod, akkor esetleg könnyű testi sértés. Sajnos mivel bizonyítani nem nagyon lehet, nem érdemes feljelenteni (kivéve ha van látlelet az esetleges kék foltokról, de akkor is csak testi sértés lenne a vád, ráadásul 8 napon belül gyógyuló, alig kapna valami büntit, ha egyáltalán), tiltsd le mindenhol és soha többé ne állj vele szóba. Jó nagy bunkót sikerült kifognod.
nov. 27. 23:38
 13/34 anonim ***** válasza:
16%
Nem. És ez a Trump sztory, ami miatt perelte egy újságíró csaj.
nov. 28. 00:02
 14/34 anonim ***** válasza:
29%

Kiváncsi lennék a rendőrség mit tenne

Vagy tenne e valamit...

nov. 28. 01:43
 15/34 anonim ***** válasza:
32%

Valmi baj lehet a szemével

Téged is ruhának nézett, fel akart próbálni

Amugy meg 10 perc eleg sok ido ilyen helyzetben

Mi a szar tartott 10 percig?

10 mp utan tokonrugtam volna

nov. 28. 02:14
 16/34 anonim ***** válasza:
16%
Az ilyen pasikat birjatok csajok, nem? Akkor mit rinyaltok ?
nov. 28. 02:40
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem
nov. 28. 03:20
 18/34 A kérdező kommentje:

Nem látszódik a nyoma.

Hányingerem és sírhatnékom van...

A privátfiókom tele van olyan kérdésekkel,hogy miert nem izgultam fel és miért nem szoptam le.

Remélem ezek nem komoly kérdések.

Mi tartott 10 percig? Nem tudom...hogy elmúljon a kangörcse.

nov. 28. 07:05
 19/34 anonim ***** válasza:

Nyilván erőszak volt, az nem kérdés.

Én nem firtatom, miért tartott 10 percig, simán megértem, hogy ilyenkor egyfajta sokkban nem feltétlenül tud mindenki tiszta fejjel reagálni.

Viszont ezt mind megírhatod neki, hogy miket tett, készíts az ő üzeneteiről is képernyő-fotót, mentd le, aztán tiltsd le mindenhol. És mondani sem kell, soha többé ne találkozz vele.

Ha meg zaklatna tovább, ott vannak a fotók az üzenetekről, simán feljelentheted ezekkel.

nov. 28. 08:27
 20/34 A kérdező kommentje:

Elmeséltem a legjobb barátnőmnek az esetet.

Gyakorlatilag én vagyok a hibás szerinte, mert nem tettem a magam érdekében semmit. És nem számít, mert úgy se tudja meg senki.

Csak én érzem ezt akkora tehernek,hogy légyszívesebben meghalnék?

nov. 28. 08:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!