Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megerőszakolásnak számít?

Figyelt kérdés

"Randiztam" egy pasival...elmentünk egy ruha üzetbe ahol ő ruhát nézett magának. Elment felpróbálni.

Én nem akartam bemenni,de a kezemnél fogva behúzott. Ez még romantikusnak is tűnhetett volna. A függönyt éppen behúzta de már a nyelve a torkomon volt. Fogdosott. Én próbáltam hátrálni,de neki nyomott a falnak, a farkát dugdosta hozzám. Azt kérte,hogy szopjam le. De én nem tettem meg.

Erre elkezdett folytogatni és folytatta a "csókolózást".(nyomkodta a számba a nyelvét)

Mindeközben folyamatosan stabilan szorított az egyik kezével a karomon.

Egyáltalán nem élveztem. Szóvltam neki,hogy nekem ez nem jó érzés ahogy a puncimat markolássza és nem akarom a farkát fogdosni. De mintha meg se szólaltam volna. 10 perc után elengedett.

Nem is akartam folytatni a "randit".

nov. 27. 22:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gaz az egesz

Mit kepzel magarol? Idiota barom

Probafulkebe szopasra kenyszerit

nov. 28. 08:38
 22/34 anonim ***** válasza:
55%

A barátnőd idióta.

Rögzítsd az üzeneteket ahogy 19-es is írja, és tiltsd a pasit.

nov. 28. 08:40
 23/34 anonim ***** válasza:
48%

#14 hogy mit tenne a rendőrség? Eljárást indítana! Egyrészt nincs mérlegelési jogköre, ha bűncselekmény gyanúja merült fel. Másrészről aki egy nyilvános helyen nekiáll erőszakoskodni az valószínűleg amúgy is erőszakra hajlamos személy. Nem az első és nem az utolsó esete volt. Ma "csak" ennyi, de lehet holnap máshol, más helyen, mással szemben már sokkal-sokkal tovább megy el.

Nem kell tárgyi bizonyíték! Elég a tanúvallomás és az eset összes körülményeit is figyelembe véve már megalapozható a vád, bírósági szakaszba tud lépni ahol valószínűleg el is ítélik az illetőt.

nov. 28. 09:29
 24/34 anonim ***** válasza:
29%

23 valóban? Nagyon szépen hangozna, csak az a bökkenő hogy én beszéltem már itt erről a témáról, illetve kérdeztem és szinte mindenki azt mondta hogy fogdosással nem kezd semmit a rendőrség

Engem is drogoztak már be, aztán rángattak egy clubban és csak azt kaptam hogy Áhh ezzel úgysem csinálna senki semmit. Nemhogy elítélik....

nov. 28. 09:38
 25/34 anonim ***** válasza:
67%
#24 jobb ha tudod igenis kezdenek. Itt sokkal több volt a cselekmény egyszerű fogdosás. A gyanúsított konkrétan szexuális cselekményre akarta erővel kényszeríteni.
nov. 28. 09:41
 26/34 anonim ***** válasza:
27%
Persze csinálnak, először is megkapja nagyjából azokat a kommenteket mint itt egyesektől (miért nem védekezett, miért volt ott, miért "kellette" magát, stb). A legtöbb rendőr férfi, sok együttérzésre ne számíts. Aztán részletesen elmeséltetik vele mégegyszer a jegyzőkönynek. Aztán a bíroságon is még legalább kétszer. Az ő szava a tied ellen. Ha a harmadik alkalommal egy icipicit más szót használsz, rádmondják, hogy hazudsz. Ha nem, akkor meg azt, hogy betanultad és csak be akarod feketíteni a pasit. Nincs bizonyíték, nincs tanú. Ezért kell a látlelet a sérülésekről, azonnal, nem szabad se fürödni semmi, mert akkor már nem csak a te szavad van ellene, hanem egy orvosé is. Sajnos a valóságban a tényleges nemi erőszakért sem nagyon ítélnek el embereket, esetleg ha visszaeső, nemhogy ilyenért, hogy kicsit megszorította aminek nyoma sincs. Persze fel lehet jelenteni, de az áldozatot jobban meghurcolják, mint a tettest.
nov. 28. 10:34
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Tessék megint jön a komment amiről beszéltem
nov. 28. 11:38
 28/34 anonim ***** válasza:
36%
A holgy nem tudott volna sikitani vagy mi? Nem az erdoben voltak. Vagy tele volt a szaja? Hagyjuk mar...Sokszor kelletik magukat a flancos kiscsajok ha meg a csavo nyomul akkor meg megy a durca. Sok pasi megjarta mar ilyenekkel. Mehettek a bortonbe kb semmiert. Ha en ertettem felre valamit akkor tekintsd kedves kerdezo semmisnek.
nov. 28. 12:42
 29/34 anonim ***** válasza:

A 28as következtetéseivel nem feltétlen értek egyet ebben az esetben,

DE én is épp azt akartam volna írni, hogy 10-ből 9 nő ilyenkor nem kiáltana segítségért??

nov. 28. 15:05
 30/34 anonim ***** válasza:

Szerencsére a rendőrségen, ügyészségen, bíróságon nem az áldozathibáztató hülyék dolgoznak akik "minek ment oda" elven gondolkoznak. Pont, hogy ráfekszenek minden ügyre, egyrészt mert ez a feladatuk, másrészt meg tudják ha futni hagynak egy bűnelkövetőt és a tette következmények nélkül marad akkor legközelebb is elkövet bűncselekményt és egyre jobban felbátorodva egyre súlyosabbakat.

A "minek ment oda" figuráktól azt kérdezném, ti örülnétek neki ha egy hasonló, agresszióra hajlamos bűnelkövető egyre jobban felbátorodva valamelyik rokonotokat támadná meg az utcán?

nov. 28. 16:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!