Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem, hogy örökre szűz kívánok maradni?
Figyelt kérdés
Már 15 éves korom óta megfogadtam hogy örök szűz kívánok maradni. Ennek sok oka van. A legnagyobb hogy mindössze 10 centi. Ezen kérdés alatt sok válaszoló mindent elmond:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
33/F
tegnap 19:29
2/8 anonim válasza:
Hülyeség! Sok örömtől, orgazmustól, élvezettől fosztod meg magad. Több olyan társkereső hírdetést is olvastam már ahol kimondottan kisméretű pasit keresett a hölgy.
Keresgélj kitartóan!
4/8 anonim válasza:
Te nem döntöttél, csak beletörődtél, nem ugyanaz a kettő.
5/8 anonim válasza:
Jól döntöttél! Több nő marad a többieknek!
7/8 anonim válasza:
te nem eldöntötted!
hanem nincs más választásod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!