Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól döntöttem, hogy örökre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem, hogy örökre szűz kívánok maradni?

Figyelt kérdés

Már 15 éves korom óta megfogadtam hogy örök szűz kívánok maradni. Ennek sok oka van. A legnagyobb hogy mindössze 10 centi. Ezen kérdés alatt sok válaszoló mindent elmond:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

33/F

nov. 26. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Jól döntöttél.
nov. 26. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Hülyeség! Sok örömtől, orgazmustól, élvezettől fosztod meg magad. Több olyan társkereső hírdetést is olvastam már ahol kimondottan kisméretű pasit keresett a hölgy.

Keresgélj kitartóan!

nov. 26. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Férfi vagy. Senkit nem fogsz érdekelni.
nov. 26. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Te nem döntöttél, csak beletörődtél, nem ugyanaz a kettő.
nov. 26. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Jól döntöttél! Több nő marad a többieknek!
nov. 26. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen, jol.
nov. 26. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

te nem eldöntötted!

hanem nincs más választásod

nov. 26. 22:37
 8/12 Oldfire ***** válasza:
22%
Ilyen kérdés után, jól döntöttél .
nov. 27. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Maradj is az
nov. 28. 19:54
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Sokkal nyugodtabb életed lesz, az ziccer.

Én nőként mondom, annyi dráma es trauma ért a kapcsolataimban, abban a 3-4 ben ami volt, hogy nem érte meg az a pár csodás orgazmus, a horrort ami azután következett.

Egyszerűtől gazdag pasiig minden volt.

Ha kiszámítom az utóbbi 3 éves kapcsolatomban az orgazmusaim ha kitesznek összesen 1-2 órát, a kellemtlenség 2,5 évet.

Ebben volt pszichézés, szándékos és FÖLÖSLEGES félrevezetés, mert nem voltunk házasok, léphetett volna bármikor de szórakoztatni akarta a titkos nőjét azzal, hogy engem kínoz azáltal hogy folyton csal es tagadja, hogy bolondít, manipulál és megaláz. Házas is voltam azelőtt 15 évig, könyvet tudnák erről írni.

Utólag visszagondolva, azt mondom, bár maradtam volna a lányszobámban, “hajadonként” örök életemben.

Ezen kapcsolatoknál a magány ezerszer jobb lett volna.

Sokáig nem tudtam szakítani, mert ha megszeretek, megszokok valakit, nagyon nehezen szakítok, es végig nem bíztam magamban, abban hogy rossz a kapcsolat, azt hittem, hogy beképzelem esetleg es végülis jó, hiszen a masik is azt mondja, hogy képzelődöm es jólvagyunk.

Egy agyrém volt az egész.

Ma mar nem ismerkedem, lemondtam mindenről es jól vagyok, mert egyre sunyibb szadistákat kezdtem megismerni, valósággal ragadtak rám.

Rájöttem, hogy ez nem az en műfajom.

Sajnálom, hogy csak most.

dec. 8. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!