Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverommal kivertuk amikor nalam aludt, szerintetek normalis?
Figyelt kérdés
Naa szoval este kanosak voltunk mind2en, es hat hulyesegbol haverom fogdosta a farkam es erezte h all, aztan k 2/3 perc mulva igy kozli o is h amugy neki is felallt szoval nincs e kedve kiverni?
momdtam h jo. egy agyban, egymas mellett es igazabol ennyi. Nem csinaltam meg ilyet, szoval nemtudok mennyire normalis?
Haverom annyit mondott masnap errol h amugy jo volt.
nov. 25. 23:55
21/26 anonim válasza:
Én ilyenről nem hallottam, hogy fiatalon szopták volna egymást, és utána heterók lettek. Aki ilyet csinál abba van hajlam az tuti. Szóval vagy bi vagy homo lesz.
22/26 anonim válasza:
Szóval mondjuk 14-15 évesen szopják egymást, majd 10 év múlva mondjuk heteroszexuálissá válnak boldog heteró házasságban élnek, mert azzá váltak varázsütésre? Ezt te sem gondolod komolyan, remélem trollkodsz... Vagy tudod mit? Van erre mégis egy épkézláb magyarázat: biszexuálisok
23/26 anonim válasza:
20. “ De a fiúk 80 százaléka simán hokizik együtt, meg szopja le a másikat”
60% a kutatások szerint: [link]
24/26 anonim válasza:
23# Ha viszont elfogadjuk ezt az adatot, mármint a 80, vagy 60%-ot - nem én írtam, ti írtátok-, akkor abból az következik, hogy a fiúk több mint fele biszexuális, VAGY meleg.
25/26 anonim válasza:
#23 ha ez igaz, ez durva. Mindenesetre az én haveri körömben mindenki hetero és fiatalként, idősebbként is csak lányokra mozdultunk és mrg csak eszünkbe se jutott egymást szopni vagy kiverni. A gondolat is abszurd. Mármint bocs a melegektől, úgy értem egy heterotol abazurd a gondolat, hiszen nem vágyik ilyenre, ennyi. Ahogy egy melegtől abszurd, hogy nagy hiányában ki akarna nyalni egy puncit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!