Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A haverommal kivertuk amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverommal kivertuk amikor nalam aludt, szerintetek normalis?

Figyelt kérdés

Naa szoval este kanosak voltunk mind2en, es hat hulyesegbol haverom fogdosta a farkam es erezte h all, aztan k 2/3 perc mulva igy kozli o is h amugy neki is felallt szoval nincs e kedve kiverni?

momdtam h jo. egy agyban, egymas mellett es igazabol ennyi. Nem csinaltam meg ilyet, szoval nemtudok mennyire normalis?

Haverom annyit mondott masnap errol h amugy jo volt.

nov. 25. 23:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Normális, de valószínű nem vagytok heterók.
nov. 26. 11:45
 12/26 A kérdező kommentje:

Hat nemtudom, "hulyesegbol" este ha aludni akartunk egymashoz bujtunk aztan mondtam h na jolvan eleglesz mert benyitnak aztan azthiszik buz@k vagyunk.

Aztan reggel

meg arra keltem fe h egymason fekszunk de ot nem annyira zavarta szoval nemtudom. 🤷🏻 Elalvas elott vagy este korul meg mindig hulyeskedik h elokapja aztan h mennyire all neki nemtudom mennyire vicc/nem vicc.

nov. 26. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
Ráestél a farkára véletlen
nov. 26. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Melegek vagy biszexek vagytok, nem szégyen. Barátkozz meg a gondolattal.
nov. 26. 14:56
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem először kérdezi itt valaki. Dióhéjban:

12-20 között rengeteg fiúnak van szexuális élménye a saját nemével, és közülük csak töredék lesz homoszexuális vagy biszexuális. Egyszerűen ez a szexuális tanulás, kalandkeresés, a későbbi identitás kiforrásának időszaka, ráadásul ilyenkor oly mértékben túlműködik a nemiszervrendszer meg a hormontermelés, hogy lényegében mindegy, egyedül vagy mással, milyen neművel és hogyan, csak folyamatosan üríthessen az ember.

A haverral élvezkedő fiúk többsége 18-20 után olyan full heteró lesz, hogy a továbbiakban rá se néznek más fqszára. Nálatok úgy tűnik, a haverodnál van sansz, hogy biszex vagy meleg legyen.

dec. 6. 11:57
 16/26 anonim ***** válasza:
15# Már bocsánat, de ekkora baromságot ritkán olvastam ezen az oldalon. Élektor ide, vagy oda, hormonok ide, vagy oda, de aki egyszer, vagy többször kipróbálja a saját nemével ÉS izgatja is a dolog, akkor arra mérget vehetsz, hogy az NEM!! heteró, mert egy heteróban még gondolati szinten sem merül fel ez, mert egyenesen undorodik tőle, nemhogy kiverné, vagy leszopná a saját nemét!!! Bi, vagy meleg hajlamok vannak benne. Heteróként előbb csókolózna egy kaktusszal, mint hogy megfogja, kiverje egy másik srác farkát. Nem kéne írni hülyeségeket!! Üdv: egy meleg
dec. 6. 12:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

15# És utána heteró lett? Aki ilyet csinál, az SOSE volt heteró, hanem meleg, vagy bi legalább.. Légyszi ne terjessz hülyeségeket!

Üdv: egy meleg

dec. 6. 12:05
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

16-17

Rendben, akkor vegyétek fel a kapcsolatot egy szexuálpszichológussal, vagy olvassatok utána. Nem szokatlan számomra, hogy itt mindig az lesz lebaromságozva, aminek van szakmai megalapozottsága.

dec. 6. 12:08
 19/26 anonim ***** válasza:
18# De értsd meg, hogy az olyan nem heteró, én is meleg vagyok, ez egyáltalán nem gáz 2024-ben, minek hazudozni? Kit akartok becsapni, magatokat?
dec. 6. 12:12
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Lehet amúgy a saját egyéni érzelmeitekből meg sztoritokból kiindulni, és abból általános érvényű szabályt legyártani, de nem vezet sehova.

A szexuálpszichológia állítása az, hogy a nemi érés korában a serdülők többségénél nem lehet kiforrott, szilárd nemi identitásról beszélni. Ennek következménye a „mindent is kipróbálunk” korszak, hozzáállás. Nyilván vannak fiúk, akik 13-14 éves koruktól kezdve cső heterók vagy cső melegek, már tisztában vannak a nemi orientációjukkal. De a fiúk 80 százaléka simán hokizik együtt, meg szopja le a másikat, aztán soha nem akar hallani sem erről a múltjáról, mert heteroszexuális nemi élete lesz felnőtt korától fogva.

dec. 6. 12:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!