Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverommal kivertuk amikor nalam aludt, szerintetek normalis?
Naa szoval este kanosak voltunk mind2en, es hat hulyesegbol haverom fogdosta a farkam es erezte h all, aztan k 2/3 perc mulva igy kozli o is h amugy neki is felallt szoval nincs e kedve kiverni?
momdtam h jo. egy agyban, egymas mellett es igazabol ennyi. Nem csinaltam meg ilyet, szoval nemtudok mennyire normalis?
Haverom annyit mondott masnap errol h amugy jo volt.
Hat nemtudom, "hulyesegbol" este ha aludni akartunk egymashoz bujtunk aztan mondtam h na jolvan eleglesz mert benyitnak aztan azthiszik buz@k vagyunk.
Aztan reggel
meg arra keltem fe h egymason fekszunk de ot nem annyira zavarta szoval nemtudom. 🤷🏻 Elalvas elott vagy este korul meg mindig hulyeskedik h elokapja aztan h mennyire all neki nemtudom mennyire vicc/nem vicc.
Nem először kérdezi itt valaki. Dióhéjban:
12-20 között rengeteg fiúnak van szexuális élménye a saját nemével, és közülük csak töredék lesz homoszexuális vagy biszexuális. Egyszerűen ez a szexuális tanulás, kalandkeresés, a későbbi identitás kiforrásának időszaka, ráadásul ilyenkor oly mértékben túlműködik a nemiszervrendszer meg a hormontermelés, hogy lényegében mindegy, egyedül vagy mással, milyen neművel és hogyan, csak folyamatosan üríthessen az ember.
A haverral élvezkedő fiúk többsége 18-20 után olyan full heteró lesz, hogy a továbbiakban rá se néznek más fqszára. Nálatok úgy tűnik, a haverodnál van sansz, hogy biszex vagy meleg legyen.
15# És utána heteró lett? Aki ilyet csinál, az SOSE volt heteró, hanem meleg, vagy bi legalább.. Légyszi ne terjessz hülyeségeket!
Üdv: egy meleg
16-17
Rendben, akkor vegyétek fel a kapcsolatot egy szexuálpszichológussal, vagy olvassatok utána. Nem szokatlan számomra, hogy itt mindig az lesz lebaromságozva, aminek van szakmai megalapozottsága.
Lehet amúgy a saját egyéni érzelmeitekből meg sztoritokból kiindulni, és abból általános érvényű szabályt legyártani, de nem vezet sehova.
A szexuálpszichológia állítása az, hogy a nemi érés korában a serdülők többségénél nem lehet kiforrott, szilárd nemi identitásról beszélni. Ennek következménye a „mindent is kipróbálunk” korszak, hozzáállás. Nyilván vannak fiúk, akik 13-14 éves koruktól kezdve cső heterók vagy cső melegek, már tisztában vannak a nemi orientációjukkal. De a fiúk 80 százaléka simán hokizik együtt, meg szopja le a másikat, aztán soha nem akar hallani sem erről a múltjáról, mert heteroszexuális nemi élete lesz felnőtt korától fogva.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!