Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A haverommal kivertuk amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverommal kivertuk amikor nalam aludt, szerintetek normalis?

Figyelt kérdés

Naa szoval este kanosak voltunk mind2en, es hat hulyesegbol haverom fogdosta a farkam es erezte h all, aztan k 2/3 perc mulva igy kozli o is h amugy neki is felallt szoval nincs e kedve kiverni?

momdtam h jo. egy agyban, egymas mellett es igazabol ennyi. Nem csinaltam meg ilyet, szoval nemtudok mennyire normalis?

Haverom annyit mondott masnap errol h amugy jo volt.

nov. 25. 23:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Korotok? Férfik vagy nök vagytok?
nov. 26. 00:03
 2/26 A kérdező kommentje:
Hat ha neki is felallt es egyutt kivertuk nyilvan fiuk vagyunk. 😆
nov. 26. 00:07
 3/26 anonim ***** válasza:
43%
Mai világban ne legyél ebbe olyan biztos..
nov. 26. 00:08
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Kissé melegek vagytok.
nov. 26. 00:10
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
Búzamezőn jártatok.
nov. 26. 01:22
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Melegeknél normalis.

Vagy biszexeknél.

nov. 26. 02:34
 7/26 anonim ***** válasza:
82%
Belefér. Kamaszként brahiból, kíváncsiságból sokan csinálnak ilyent. Persze lehet, hogy van bennetek legalább egy kis bi hajlam is.
nov. 26. 06:32
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos anno nekem is volt egy haverom, aki amikor együtt lógtunk előkapta és elkezdte verni mondván verjük ki. Speciel számomra már akkor sem volt vonzó más farkának a látványa, így mondtam hogy kösz de kihagyom, félrevonultam és hagytam hogy ő csináljon amit akar. Szóval ha te közbe nézted, és ez még izgatott is, sanszos hogy van bennetek bi hajlam, amivel nyilván nincs semmi nagy probléma, csak el kell fogadni. 34/F
nov. 26. 07:29
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kinsey skála 3+
nov. 26. 07:38
 10/26 Kajak53 ***** válasza:
29%
Abszolút normális. Nincs benne semmi rendkívüli vagy szégyellni való.
nov. 26. 09:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!