Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarják itt elhitetni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják itt elhitetni a pasik, hogy a 12 centi elég?

Figyelt kérdés
Miért jó ez nekik? Minden méret kérdés alá odaírja ugyanaz a 2-3 ember, hogy a 12 jó méret. Kinek? A melegeknek? 😂
nov. 25. 07:52
1 2 3
 21/30 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#19, nem azt mondtam, hogy minden nagyfarkú s@ggfej! Tanulj meg értőn olvasni!
nov. 25. 12:21
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

21

Abbahagyhatnád már mert baromi gáz vagy! 😂

nov. 25. 12:34
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
ma 12:34 Inkabb te vagy a gaz 37/f Bocs, h bele szoltam :D
nov. 25. 12:45
 24/30 anonim ***** válasza:
42%

Ha ez megnyugtat titeket, akkor van egy haverom, akinek nagyon kis mérete van. Szerintem 10-12 között van neki, el is van hizva kicsit, csúnya. Mégis megcsalta a közepes feleségét és végül ott is hagyta egy nála 12 évvel fiatalabb, bomba nőkért, amilyen nekem, jobb testel, 17 centis farokkal sose lesz.

Mi a titka? Ács vállakozása van 5 emberrel, neki már csak a munkát kell felvenni így elég sok ideje van + vadász abból is van elég sok pénze+ van jól menő vendégháza. Havi 3-4 milliót keres tisztán Kelet- Magyarországon.

Bármekkora farkad van, simán tudsz milliókat keresni idővel. Annyi pénzért meg simán kapsz top vidéki nőt, aki nem is fog megcsalni, mert fontosabb neki az egzisztencia.

nov. 25. 13:07
 25/30 Micimacko67 ***** válasza:
49%
#22, azt mondod gáz vagyok? Miért is mondasz ilyet kedves cimborám? Azért mert én tudtam és tudom élni a normális emberek életét? Azért mert én nem picsogok itt a farkam mérete miatt? Ha ránézek a két fiamra, akikre büszke vagyok, pont lesz@rom, hogy nekem nincs 20 centis farkam! Meg ha ránézek a feleségemre akire büszke vagyok, aki több, mint 30 éve a társam! Együtt voltunk, vagyunk jóban-rosszban! Pont lesz@rom, hogy mekkora a szerszámom! Ti szerencsétlen mániákusok pont ezt az örömet veszitek el magatoktól az ilyen búsongásaitokkal!
nov. 25. 13:23
 26/30 anonim ***** válasza:

Gondolom azt reméli hogy akivel összejön az olvas itt pár kérdést és majd elhiszi hogy neki átlagos van.

A csaj meg majd azt gondolja hogy eddig csak átlag felettivel volt dolga. :-)

nov. 26. 00:49
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

"Mint ahogy én sem 13-14cm közötti mérettel."

Tehát akkor a magyar átlag méret alkalmatlan szexre? Férfiak kb 70%-a ekkora vagy ez alatti méretű.

nov. 26. 12:10
 28/30 anonim ***** válasza:
66%
Fel kellene nőni és nem elhinni a meséket. 13-14 kicsi, nem átlagos. Az átlag 15-16.
nov. 27. 08:24
 29/30 Micimacko67 ***** válasza:
33%
#28, őszintén! Szerinted a nők nemi szerve az egy hitelesített mérőeszköz? szerinted észreveszi/érzékeli, hogy most egy 14 centis szerszám van benne, máskor meg egy 15 centis? Szerintem te ezt még szemmel sem érzékeled, nem még egy puncival!
nov. 27. 09:03
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

28.

Nincs 15-16 az átlag az tuti, 13-14 a reális mo-n átlagnak.

Magyar átlag még bemondásos adatok szerint is 14cm körüli, ahol tuti 90% hozzá is tett pár centit magának.

Német és Dán adat 14,5-14,8cm átlag, és ott a magasság is jóval több.

nov. 27. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!