Miért akarják elhitetni, hogy hiány van az adblue
adalékból?
Figyelt kérdés
Annyian próbálnak most csillagászati áron árulni, hogy a legtöbb adokveszek csoport ezekkel van tele.
a legtöbb benzinkúton külön polc van nekik. TELE vannak, nincsen hiány. Hogy lehet az, hogy ha én bemegyek egy benzinkútra és kérek adblue-t akkor adnak? Miért van az, hogy ha én nézem meg, hogy van-e adblue akkor találok? 349Ft a literára. Még a benzinnél is olcsóbb. És nincsen belőle hiány. Ahol meg nem adnak ott alapból nem árulnak.
2021. okt. 30. 15:22
1/10 anonim válasza:
Mert sok hülye néhány hír félreértelmezése miatt elkezdte a pánikvásárlást, és annyit spájzoltak be belőle ami bőven megromlik még mielőtt elhasználhatnák. Aztán most már van aki rájött, hogy idióta volt, és próbál túladni a feleslegesen felvásárolt mennyiségen. Csak ugye ehhez be kell etetni a potenciális vásárlókat hogy hiány van, ezért tőlük kell beszerezze a cuccot.
2021. okt. 30. 15:27
2/10 anonim válasza:
Igy van, ez egy ujabb generalt "hianycikk", ahogyan tavaly a wc papir, a cukor ea a liszt. Mert az emberek nem tudjak a merteket.
Valoban dragult a foldgaz, erre fogjak, es az Adblue is dragulni fog ezaltal drasztikusan, de van, es lesz is... Nem fog leallni az aruforgalom emiatt.
2021. okt. 30. 15:36
3/10 anonim válasza:
Azért, hogy mindenki felvásároljon egy csomót. :)
2021. okt. 30. 15:51
4/10 A kérdező kommentje:
Ja igen. tavaly is nagyban mondták, hogy jaj nincsen wcpapír a boltokban, meg jaj nincs pelenka. Aztán ott volt rengeteg. Meg akik sírtak, hogy megvették előlük az összeset XD kamus álhírterjesztő mind.
2021. okt. 30. 15:57
5/10 anonim válasza:
A magyarok Magyarországon ilyenek. Kurázsi mama és gyermekei mű ismerős?
2021. okt. 30. 20:21
6/10 Barnabas333 válasza:
Nálunk a munkahely kezd bajban lenni a szállítás miatt. Plusz a Mol korlátozta a megvehető mennyiséget. Egy átlag autósnak van még, de itt inkább a kamionokra és buszokra gondolj. Én inkább azt nem értem ha drága a földgáz miért nem lehet ugyanannyit termelni. Adja drágábban a gyár.
2021. okt. 31. 02:37
7/10 Barnabas333 válasza:
Mondjuk engem csak a benzin drágulása érint. 3éves benzinesem van. Meg a cellulóz drágulása érint még.
2021. okt. 31. 02:39
8/10 Barnabas333 válasza:
Az OMV is korlátozza a tankolható AdBlue mennyiségét. Hvg cikk.
2021. okt. 31. 02:58
9/10 anonim válasza:
"a legtöbb benzinkúton külön polc van nekik. TELE vannak, nincsen hiány. "
A lakossági vásárlókat korlátozák utoljára. Az sokat elmond hogy a mol, omv már korlátoz, de a kisfogyasztót nyilván nem érinti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!