Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Önmegvalósítás hiánya?

Önmegvalósítás hiánya?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szóval,

20 éves srác vagyok. Úgy érzem hogy az életben megálltam és nem tudok előrehaladni. Úgy is tudnék fogalmazni, hogy nem tudom elérni az önmegvalósítást.

Rendvédelmi pályán dolgozok, de ez mellett játékfejlesztéssel is foglalkozok. Viszont úgy érzem, hogy hiába vannak ezek a dolgok és szeretem amit csinálok egyszerűen nem érzem hogy teljes lenne az életem.

Olvastam erről, sőt tanultam is róla és akkor jött fel bennem a Maslow piramis. Az önmegvalósítást csak úgy tudnám elérni, ha meglenne minden fokozat. Azaz a fiziológiai szükséglet ami pipa, a biztonság is pipa.. egészen a szeretet és a valahová tartozásig.

Nincsen párkapcsolatom, se olyan valahová tartozás érzetem. Az elismerést megkapom a munkahelyen és a hobbim során is. Szóval mondhatni kiesett egy lépcsőfok nekem.

Összegezve tényleg nincs semmilyen depresszió meg semmi amitől szomorú lennék, csak nem érzem ezt a 'hú na ezt most nagyon élem' érzés.

Tényleg hiányozna az életemből a szeretet és a valahovátartozás? Valaki járt hasonlóan hogy ez hiányzott az életéből?

2021. máj. 24. 00:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok 21 évesen. Szerintem részben a covid miatt van ez.
2021. máj. 24. 00:49
 2/2 anonim ***** válasza:
? 20 évesen de 30 évesen is lesz hiány bizonyos témakkal életterületekkel . Nem a statisztikahoz elméletekhez kell igazitani az életet , olyan nem letezik hogy minden klassz megvan és csak terjedsz birtokolsz növekedsz . Ez tévhit és hiányos megközelítés . Léteznek hiteles belső tréningek feltarasok módszerek önismereti tesztek .
2021. jún. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!