Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akik nem akarnak hamar elmenni szex közben, ezért hirtelen lankadást tapasztaltatok a visszafogás miatt. Van valami trükk erre hogy ne essetek össze? Vagy ha igen akkor mit csináltok hogy újra merevedés álljon be?
Férjem sajnos többször tapasztalja ezt a problémát.
És sokszor ahelyett hogy újra próbálnánk beiizítani a dolgokat inkább felöltözik..mert hogy őt zavarja a dolog :/
Hát köszi..engem meg az a rövid idő ami kb semmire se volt jó .
Értem én hogy cigi,kevés pihenés..fáradtság, sok meló..
Sőt családosként a gyerekek se könnyítő tényező..na meg a tizen x év...
De úgy érzem 30 x évesként még ez korai hogy ilyen legyen a szexuális életünk.
Vagy ez most komoly? 30 fölött már ilyen lapos a szex egy házasságban :/?
Igen zavarja ez az egész.
De ha meg se próbálja hanem kiugrik utána mellőlem aztán felöltözik mint valami duzzogó kislány..hát köszönöm
Utána szoktál még "próbálkozni" nála?
Vagy egyből kihátrál a szituból?
Én 52 vagyok.
Igen, ha nincs megfelelő inger, lekankad.
Fiatalabb korban nem annyira jellemző.
A lényeg, hogy utána egy kis izgatás és újra áll. Aztán lehet folytatni.
30 évesen még tovább bírtam mereven, ingerlés nélkül, ez tény.
Én külön tudom választani a saját orgazmusom felépítését a partnerem izgatásától. Az történik, amelyikre fókuszálok.
Sosem lankad le attól, hogy elhúzom, sőt, ilyenkor a lehető legnagyobb.
Szia nekem is volt ilyen problémám söt most is sokszor fennál igaz a lustaságom miatt mert kellene szedni rá, csak sokszor az íze mitt van a laustaságom.
Én arginint szedek rá igaz nem hat azzonnal hanem kell neki idő mire kifejti hatását 10-14 nap napi kétszer szedtem mikor nagy gond volt azaz fel sem állt ha már jól müködik akkor napi 1 kanál elég adnak hozzá adagolo kanalat nem reklám én a Gym beam ben től vettem izesitetlent az bevált és csak ajálani tudom a többi fajtáról nincs tapasztalatom arról nem tudok nyilatkozni. Amikpor már minden jó és kimarad 1-2 nap nem számít ugyanugy jól müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!