Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Akik nem akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akik nem akarnak hamar elmenni szex közben, ezért hirtelen lankadást tapasztaltatok a visszafogás miatt. Van valami trükk erre hogy ne essetek össze? Vagy ha igen akkor mit csináltok hogy újra merevedés álljon be?

Figyelt kérdés

Férjem sajnos többször tapasztalja ezt a problémát.

És sokszor ahelyett hogy újra próbálnánk beiizítani a dolgokat inkább felöltözik..mert hogy őt zavarja a dolog :/

Hát köszi..engem meg az a rövid idő ami kb semmire se volt jó .

Értem én hogy cigi,kevés pihenés..fáradtság, sok meló..

Sőt családosként a gyerekek se könnyítő tényező..na meg a tizen x év...

De úgy érzem 30 x évesként még ez korai hogy ilyen legyen a szexuális életünk.

Vagy ez most komoly? 30 fölött már ilyen lapos a szex egy házasságban :/?

nov. 25. 06:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami zavarja valószínű ez okozhatja.
nov. 25. 06:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen zavarja ez az egész.

De ha meg se próbálja hanem kiugrik utána mellőlem aztán felöltözik mint valami duzzogó kislány..hát köszönöm

nov. 25. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Utána szoktál még "próbálkozni" nála?

Vagy egyből kihátrál a szituból?

nov. 25. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a visszafogàs okozhat ilyet. Èn 50 vagyok, de tapasztalom hogy akàr egy 20 perces nyalàs közben àll a dàkó de a vègère lelanlad, pedig èlvezem. Erre vannak legàlis potencianövelö szerek ès módszerek. Èn egy El Torito kapszulàt veszek be. Az első körben ha elèlvezek nem lankad le. A màsodik kör ami kb nàlam 40 perc mulva esedèkes, pedig a vègtelenig hùzható sokszor nem is tudok elèlvezni. Lèteznek mèg törlö kendök a korai magömlèsre. ez jó kombó a kapszulàval. Nekem ez vàlt be, biztos van màs módszer is
nov. 25. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 52 vagyok.

Igen, ha nincs megfelelő inger, lekankad.

Fiatalabb korban nem annyira jellemző.

A lényeg, hogy utána egy kis izgatás és újra áll. Aztán lehet folytatni.

30 évesen még tovább bírtam mereven, ingerlés nélkül, ez tény.

nov. 25. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én külön tudom választani a saját orgazmusom felépítését a partnerem izgatásától. Az történik, amelyikre fókuszálok.

Sosem lankad le attól, hogy elhúzom, sőt, ilyenkor a lehető legnagyobb.

nov. 25. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia nekem is volt ilyen problémám söt most is sokszor fennál igaz a lustaságom miatt mert kellene szedni rá, csak sokszor az íze mitt van a laustaságom.

Én arginint szedek rá igaz nem hat azzonnal hanem kell neki idő mire kifejti hatását 10-14 nap napi kétszer szedtem mikor nagy gond volt azaz fel sem állt ha már jól müködik akkor napi 1 kanál elég adnak hozzá adagolo kanalat nem reklám én a Gym beam ben től vettem izesitetlent az bevált és csak ajálani tudom a többi fajtáról nincs tapasztalatom arról nem tudok nyilatkozni. Amikpor már minden jó és kimarad 1-2 nap nem számít ugyanugy jól müködik.

nov. 26. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!