Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol érdemes elkezdeni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ASzemüvegesLány kérdése:

Hol érdemes elkezdeni egy cuckold ismerkedést?

Figyelt kérdés
Férjemmel már régebben is beszéltünk róla,hogy mindketten nyitottak és érdeklődőek lennénk a kipróbálása iránt, de egyéb dolgok-lakásfelújítás,gyermekvállalás-miatt ez eddig háttérbe szorult. Most úgy érezzük,eljött az idő,hogy megtegyünk lépéseket. De egy dolog az elhatározás,és nehezebb neki látni. Ezért kérdezném,hol,milyen helyeken kellene elkezdeni az ismerkedést? Hol tudnánk megbízható férfival ismerkedni,aki elfogadja a határokat,hogy mi egy pár vagyunk és nem próbál beszállónál több lenni? Online érdemes inkább?

nov. 22. 10:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nálunk csak gumiban lehet aktus. Nem ismerjük az idegen illetőt, a reakciókat. Nyilván a hölgy tag nincs össze szokva vele.

Így elég egy mozdulat, hogy "baj" legyen.

Utána kinek van kedve ezen vitatkozni, hogy kié a gyerek?

Abortuszra járni?

Nem mellesleg pedig előtte ki tudja kiben, hol járt az illető gumi nélkül? Ránézésre senki sem mondja meg hogy kinek van problémája. Mondani meg bármit lehet. Igen lehet tesztet kérni, mert ez a következő amit hallunk, csak ha hétfői a teszt és addig volt együtt valakivel és szombaton érkezik hozzánk bármit el lehet kapni egy hét alatt.

A partner keresés alatt 50 pasiból 45 esetben az első kérdés mehet e gumi nélkül.

dec. 3. 08:29
 22/23 kisördög1 ***** válasza:
A legtöbben sajnos olyanok ahogy leírtátok, de azért akadnak kivételek, akik normálisak, diszkrétek és megértik és nincs ellene kifogásu, ha egy ismeretlennel gumival szeretnétek.
dec. 3. 10:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha te is ott akarsz lenni, akkor swinger klub a legegyszerűbb.Ha nem,akkor engedd a nőd szabadon,ès várd otthon.Mondjuk ez szenvedős.

Index fórumon van cuckold társkereső.Itt speciális emberek vannak,de akkor sem könnyű.

Ha gondolod írj rám,ápolt vagyok,ès nem nagy vetèlytárs.Előszörre szerintem jó lennèk,csak hogy kiderüljön hogy bírja a látványt a párod.Spermás puncit is szívesen nyalnèk, diszkrét vagyok ès szerintem van èrzelmi intelligenciám a normál mellett.

dec. 13. 21:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!