Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol érdemes elkezdeni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ASzemüvegesLány kérdése:

Hol érdemes elkezdeni egy cuckold ismerkedést?

Figyelt kérdés
Férjemmel már régebben is beszéltünk róla,hogy mindketten nyitottak és érdeklődőek lennénk a kipróbálása iránt, de egyéb dolgok-lakásfelújítás,gyermekvállalás-miatt ez eddig háttérbe szorult. Most úgy érezzük,eljött az idő,hogy megtegyünk lépéseket. De egy dolog az elhatározás,és nehezebb neki látni. Ezért kérdezném,hol,milyen helyeken kellene elkezdeni az ismerkedést? Hol tudnánk megbízható férfival ismerkedni,aki elfogadja a határokat,hogy mi egy pár vagyunk és nem próbál beszállónál több lenni? Online érdemes inkább?

ma 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol lehet. De általában nem jönnek be az ilyen ismerkedések. A legjobban a korábbi exek közül lehet válogatni, őket mindig ismered is, ő is ismer, nincs meglepetés, stb... Nekem legalábbis ez jött be!

27N

ma 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Siralmas lesz,kèszüljetek fel.

Mi neten keresünk. Ráugrik 20pasas,persze mindenki nagy bika,jönne egyszerre. Pár levèlváltás,kb 50%lemorzsolódik. Szemèlyes tali,megint lehullik pár nagy bika. A vègèn talán marad 2 de akkor mèg ti nem szelektáltatok,hogy szimpatikus e. Nagy szájhős az összes pasi. ...

ma 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Mert persze valami perpetuum mobilét kerestetek, meg húsz centist meg görög istent.

Naná hogy csalodtatok ketteske.

Viszont vannak izgalmas pasik a kínálatban.

Csak lentebb kéne adni a nagy elvárásokból,hisz gondolom te sem vagy egy Top modell.

Vagy ha testileg okés is vagy akkor meg kő bunkó....

ma 11:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2 es, ja ja, mi is ismerkedtünk jó pár férfivel feleségemmel. személyes találkozóra egy se jött el! nekünk is feleségem egyik ex ével sikerült összehozni
ma 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

3as

Szövegèrtès? Utolsó előtti mondatot nem olvastad???

ma 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van. Már levelezèsnèl lelèp a fele,mikor szemèlyes talira kerülne sor, talán 2 eljön. ...

ma 11:48
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
olyasmi fb csoportba...engem is ott kértek el párszor. F.
ma 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Idegenekkel mindig necces. Engem pl. kolléganő kért fel. 🤷‍♂️
ma 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Én mondjuk pasi vagyok, de innen már rengetegen ajánlkoztak, hogy megdugnák a nejemet. (Ne írjatok többen, ő nem akarja, szóval nincs esélyetek). Tehát többekkel leveleztem már a témáról, de még egy olyan se volt köztük, akire azt tudtam volna mondani, hogy őt szívesen bemutatnám a feleségemnek. Szerintem a legegyszerűbb a nőnek keresni számára megfelelő bullt a személyes kapcsolatai közül. Annyi férjes asszony van, akinek szeretője van, olyan könnyen csábítanak el pasikat a való életben, ez is ugyanaz, csak itt meg kell mondani még az elején, hogy megdughatsz, de csak úgy, hogy a férjem is tud róla, esetleg végignézi. Amikor a feleségem néha kikotyogja, hogy egyik vagy másik pasi tetszik neki, akkor mindig mondom neki, hogy hajrá, de ő túl konzervatív ehhez.
ma 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ez megérett bennünk, hogy ezt mindenképp csináljuk, akkor döbbentünk rá, hogy a legnehezebb a jó partner kiválasztása!

Félévünk ment el, és semmi!

Aztán eszünkbe jutott egy régi jó-barátom, nyíltan megkérdeztem: beszállnál-e hozzánk az ágyba harmadiknak?

Azt kérdezte, hogy jó lesz most azonnal?:)

Megbeszéltük a részleteket, és megtörtént - ez volt a kezdet, ami nagyon jó volt.

ma 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!