Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok olyan szexuál pszichológust, aki nem kért pénzt a segítségért?
Figyelt kérdés
A neten csak olyan, akinek fizetni kell, de nekem olyan is megteszi, aki mondjuk kezdő, vagy csak tanul.tegnap 20:13
11/13 A kérdező kommentje:
Korábban már volt egy egyetemi hallgató aki gyakorolni akart és ehhez keresett itt "alanyt".
Most választ keresek valamire és innen jött az ötlet.
Hivatalos pszichológushoz meg azért nem megyek, mert nem szeretném felfedni kilétem.
tegnap 21:01
12/13 anonim válasza:
Én egy tanuló festőt keresek aki ingyen kifestené a házamat. És egy tanuló autószerelő is írhat aki átnézné a kocsimat ingyen… Jó fej vagyok, mindenkinek biztosítok lehetőséget arra, hogy gyakorolhasson…
13/13 anonim válasza:
Meleg vagy azért?
Egy pszichológust köt a titoktartás, és amúgy sem ez alapján ítél meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!