Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatok olyan szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok olyan szexuál pszichológust, aki nem kért pénzt a segítségért?

Figyelt kérdés
A neten csak olyan, akinek fizetni kell, de nekem olyan is megteszi, aki mondjuk kezdő, vagy csak tanul.
tegnap 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Tehát akkor aki kezdő vagy tanul az nem érdemel pénz a munkájáért? Gratulálok.
tegnap 20:16
 2/13 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy aki esetleg tapasztalatot szeretne, és nem biztos magában, gyakorolni szeretne.

....vaaaagy pusztán csak piszkosul jó fej, önzetlen, és van kedve beszélni.

tegnap 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi már a baj?
tegnap 20:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Ha jól tudom meg az egész oldal arról szól hogy segítünk a másiknak, cserébe nem várunk semmit.

Én is legjobb tudásom szerint szoktam kommentelni, csak mert jól esik infót adni.

tegnap 20:26
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Azért kérdezem, mi a baj. Lehet, itt is tudunk segíteni.
tegnap 20:27
 6/13 A kérdező kommentje:
A-A ide nem írom ki.
tegnap 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor írd meg.
tegnap 20:31
 8/13 menta34 ***** válasza:
Ha nő vagy írj nekem. Ha meg farok centiző akkor írj a többieknek :DD
tegnap 20:35
 9/13 érdeklődő35 ***** válasza:
Ha fiú vagy, keress itt egy pszinőt ski elfogadja ha természetben fizetsz, vagy nekem is írhatsz ha lány vagy
tegnap 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogyan akarsz megfelelő segítséget egy gyakorlótól? Ez nem olyan, mint egy fodrászkodás. S nincs mellette tanár javítani. A fórum pedig szintén teljesen más. Például hiába van fogalmam mentálhigiéniás problémákról, nem feltétlenül tudnék megfelelő tanácsot adni ilyen komoly kategóriában és főleg olyan szinten. Egyéb gond pedig ott van, ha egy ismeretlen előadja magát szexuálpszihológusnak és te elhiszed.
tegnap 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!