Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy maszturbálni jobban szeretek, mint mással szexelni?
Szerencséd van. Ha én is így lettem volna mint te, akkor csomó szartól bajtól megkíméltem volna magam, nem kerültem volna szexuális függésbe pasitól, akik attól a perctől fogva, hogy látták hogy sikerült kielégítsenek es odacsíptem a fülem, onnantól fogva kezdődött a játék 2 ik szintje, a megalázásom, megcsalásom, lejáratásom stb és nálam meg bekapcsolt a “mindenáron ragaszkodás” mód, ami tartott vagy 2 évet minimum.
Hidd el, jobb így.
Mondjuk hogy te is kérdező és a 4 es válaszoló is abban a hibában vagytok, hogy kávégépnek tekintitek magatokat, azaz nyomja a pasi a gombot rajtad es kéne jöjjön a kávé- orgazmus.
Hát nem így működik, nem vagy robot!
Hogy élvezz el, ha nem vagy szerelmes?
Erre már nem is gondol a kérdező mert egy ciki marhaságnak tűnik es látom mindenki számára, fel se merül senkiben, hamarabb eszükbe jut, hogy ilyen olyan pózban kéne, így kéne tekerni a csiklót úgy kéne az óra járásával megegyezően, válts pózt, peregve nyaljon, a farka legyen vastag és nagy, érjen a méhszájadig (mondjuk ez tényleg jó) de a szerelem? Erre a marhaságra ki gondol manapság?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!