Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik félreléptek vagy épp szeretőjük/szexkapcsolatuk van, ezek hogyan alakultak ki?
Én az óvodában szedtem össze egy nőt. Nekem már elsőre is tetszett és én is neki. A férje a tipikus állandóan dolgozok és sose vagyok ott. Közben a két gyerek is egymás mellé került, így napi szinten beszélgettünk és jól kijöttünk. Volt közös téma is, mert mindketten járunk edzeni stb.
Apró egymáshoz érésekkel kezdődött és talán ettől lett olyan jó, hogy ott álltunk egymás mellett, de történni nem történhetett semmi.
Aztán megtörtént az autó hátsó ülésén és életem egyik legjobb szexe volt, olyan igazi szenvedélyes, filmes, azt akartam, hogy sose érjen véget.
Aztán megint és megint, majd abba kellett hagyni, mert mások is észrevették ahovy egymásra nézünk.
Munkahelyen.
Az új főnököm egy veszedelmesen férfias, sármos pasi volt.
És bár jóval idősebb volt, nem tudtam ellenállni. Bő 2 évig tartott.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!