Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik félreléptek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik félreléptek vagy épp szeretőjük/szexkapcsolatuk van, ezek hogyan alakultak ki?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a másik fél egy kolléga, szomszéd, neten megismert férfi vagy régi barátság stb? Illetve, hogy hogyan alakult ki egy együttlét vagy egy hosszabb szexre (is) épülő kapcsolat?

ma 08:25
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Én az óvodában szedtem össze egy nőt. Nekem már elsőre is tetszett és én is neki. A férje a tipikus állandóan dolgozok és sose vagyok ott. Közben a két gyerek is egymás mellé került, így napi szinten beszélgettünk és jól kijöttünk. Volt közös téma is, mert mindketten járunk edzeni stb.

Apró egymáshoz érésekkel kezdődött és talán ettől lett olyan jó, hogy ott álltunk egymás mellett, de történni nem történhetett semmi.

Aztán megtörtént az autó hátsó ülésén és életem egyik legjobb szexe volt, olyan igazi szenvedélyes, filmes, azt akartam, hogy sose érjen véget.

Aztán megint és megint, majd abba kellett hagyni, mert mások is észrevették ahovy egymásra nézünk.

ma 10:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottad a történetedet.
ma 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Munkahelyen.

Az új főnököm egy veszedelmesen férfias, sármos pasi volt.

És bár jóval idősebb volt, nem tudtam ellenállni. Bő 2 évig tartott.

ma 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
ma 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Flörtből. Soha nem lépek, ha a férfi nem flörtöl előbb, akkor se, ha nagyon tetszik az illető. Ha elkezd flörtölni és vonzódok, akkor eleinte nem szoktam reagálni, de mivel kihűlt szexmentes házasságban élek, előbb-utóbb megbeszélem magammal, hogy mégis mikor akarok legközelebb szexelni, 80 éves koromban? Akkor jelzem valahogy az illetőnek, hogy szabad a pálya. Általában nem tartott sokáig, mert nem volt jó a szex vagy túl jó volt, de a pasi zűrös volt. Névről célzottan csak 1-szer alakult, de azt se én kezdeményeztem, csak belementem. Viszont elég sok kockázata van idegennel, de talán még több ismerőssel, ha házas vagy, mert én még nem tudtam úgy lefeküdni senkivel, hogy ne dicsekedjen el vele a haverjainak.
ma 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Netről,nem Névről...
ma 15:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!