Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyt adsz annak, hogy az itteni kérdező és válaszolók között vannak jól kinéző, szexi emberek is?
Figyelt kérdés
nov. 13. 14:50
1/16 anonim válasza:
Mindenki az ráadásul magas és lóf@sza van.
2/16 anonim válasza:
Szoktak ide írni családosok is, szóval simán lehet, persze nem mindenki.
3/16 anonim válasza:
itt csak is jóképű szexi izmos tökéletesen kifent testű sármos tanult intelligens diplomás mindenhez is értő szaktudással rendelkező kapcsolatban tapasztalt, monogám és vérig hűséges emberek vannak!! kérdező hogy is mersz ilyen kérdést ide kitenni? mi az hogy menni esélye? hát 100000000000%
mi van veled?
5/16 anonim válasza:
Lehetnek, de ott valami más baj van valószínűleg.
6/16 anonim válasza:
Nem sokat. Egy olyan ember akinek rendezett élete van, jól néz ki na meg népszerű a másik nrmnél az nem fog itt éjjel nappal kommentelni mint itt páran. Na meg lelehet szűrni a komnentekből ezeknek az agyi szintjét.
7/16 anonim válasza:
Nem sokat, bár nem mint ha lenne jelentősége.
8/16 anonim válasza:
Azért vannak, tapasztalatom alapján. Én is elég vonzó nő vagyok és szeretek itt beszélgetni.
9/16 anonim válasza:
Valóban szexi: 1%.
Magát szexinek gondoló: 99%.
10/16 A kérdező kommentje:
Velem? Én nem nyilatkoztam még, amúgy szerintem kb 10% alatti az esély itt egy "jackpotra", de látom ti pozitívabban álltok hozzá ez jóóó. Én is szeretek cinikus választ adni félre értés ne essék. Nem tudom miért nem vállaltok fel valódi véleményt erről. Hajrá cinikusság, ezzel előrébb megyünk, lehet provokálni meg baszakodni juhhú :/
nov. 13. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!