Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom túl, vagy tényleg jelent ez valamit?
#10 - mondjuk a kérdező privátban érdekes dolgokat említett, ami tényleg ad okot némi gyanúra, de szerintem ennek ma már abszolút nincs jelentősége. Vegyük figyelembe azt is, hogy csak nagyon kevesen hívták elő a filmeket házilag, és túl beteg dolgokat nem lehetett beadni egy nyilvános fotólaborba, mert ott szinte mindig 3/3-asok dolgoztak.
Tegyük fel, hogy valaki a szexuális nyomorában párszor kirázta a képeire, mert erre jól izgult - és akkor most mi van? Valakinek esett itt valamilyen bántódása? Nem? Akkor hol a probléma?
Mondjuk ha én azzal törődnék, hogy a rólam készült képekbe ki mit "lát bele", akkor elég nyugtalan életem lenne.
Lehet, hogy előfordult már, hogy meglátott valaki az utcán, bejöttem neki, aztán mindenféle pajzán gondolatai támadtak. Akkor mi van? Nem is szerzek róla tudomást. Felőlem fejben akár meg is d*ghat.
Ez egy ilyen kényszerképzet, hogy ha bizonyos testrészeink el vannak takarva, akkor mások majd nem gondolnak rólunk semmit és nem "látnak bele" semmit. Ez nem így van, egyébként meg bárki bármit lát belém: nem az én dolgom. A takargatási kényszer egy társadalmi pszichózis.
hát a saját családod már csak nem akart kicseszni veled, de persze sose tudni, hallottam már én is agybeteg szülőkről, akik a gyerekük meztelen képeit nézegették az ismerősökkel.
de mondjuk az is tény, hogy ezeknek nincs szexuális jellege, na meg eleve ha nem is látszottál teljesen, akkor még a pedók se izgulnak fel rád.
#15 - na igen, én is hallottam olyan szülőről, aki a tizenéves gyerekét is meztelenül "tartotta" a szabadstrandon és a gyereknek akkor fel se tűnt annyira, pedig hát na, egy 12 éves fiú már nem teljesen fejletlen.
érdekes a dolog, de sokszor amúgy a szülők olyanok, hogy nem vesznek tudomást arról, hogy a gyerekük már nem 2 éves, és akaratlanul is ronggyá égetik.
a kérdező 8 évesen még azért belefér a kisgyerek kategóriába szerintem.
11
erre kíváncsi lennék. kérdező, ha gondolod, írd már meg nekem is azokat a dolgokat. érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!