Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom túl, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom túl, vagy tényleg jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
A családi fotókat nézegetve, találtam magamról pár furcsa képet és videót, de lehet csak én gondolom túl hogy miért készülhettek. Van egy meztelen fotó babakoromból, ezzel még talán semmi gond, bár már ez is fura beállítással készült, ezt csak privátban részletezem inkább. Aztán van egy videó rólam 3 évesen fürdés közben, és egy fénykép 8 évesen, szintén fürdés közben. Mindkét esetben csak vállig látszom ki a vízből de na.... Ja meg van két videó 4 éves koromból a medencében, ott sem látszom teljesen. Csak túlgondolom vagy lehetett ezek mögött hátsó szándék?

nov. 12. 14:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon sok hasonló "durvább" videót láttam exeimről...bocs a kifejezésért de kib*szott beteg szülők :(
nov. 12. 14:23
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor is ha az intim részek nem látszanak?
nov. 12. 14:26
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Csak ismered hogy milyenek a szüleid. Szerintem túlgondolod. Bár nem tudhatom, hogy miért csináltak ennyi, meztelen képet rólad. Nálunk egy sincs a gyerekekről. Amikor nagyon picik voltak akkor sem csináltunk, később pláne nem.
nov. 12. 14:29
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Túlgondolod, hisz egy fiatal gyerek teljesen aszexuális objektumnak számít. Mégis milyen volt annak a bizonyos babakori fotónak a beállítása?
nov. 12. 14:32
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Rólam is van gyermekkorból hogy együtt fürdök a másik nemű tesómmal, van sima is, ahol egyedül ülök a kanapén kb 7 hónaposan és ott a pisifolt... semmi extrát nem gondolok ezekbe bele, mert semmi olyan jel nem volt gyermekkoromban. Ahogy vki írta aszexuális objektum a gyerek.

S most felnőttként én is csináltam képéket a gyerekekről, de semmi nincs benne az égvilágon. Együtt fürdenek és cukik és jajj gyorsan fotózzuk le milyen aranyosak. Vagy pl 2 éves kislányom nyáron kint az udvaron pancsol nincs rajta fürdőruha és lefotózom mert cukin vigyorog, vagy kiment a medencéből virágot locsolni és jajj de cuki.. egyáltalán nem a meztelenség motiválja ezeket a fotókat. Nem is értem hogy merülhet fel vkiben ez a gondolat..

nov. 12. 15:00
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerinted miért készülhettek?
nov. 12. 16:28
 7/20 A kérdező kommentje:

6

Fogalmam sincs, csak találgatok. De eléggé fura, főleg az a babakori fotó

nov. 12. 16:56
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el. Az a fontos, hogy mindened megvan a lábad között - nemde?
nov. 12. 16:58
 9/20 A kérdező kommentje:

8

:xd

nov. 12. 16:59
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

Fura világ lett ez, mindenre betegesen gyanakodni kell, akár a szüleinkre is, hogy szexuális ragadozók. Hosszú évtizedeken keresztül készültek a gyerekekről meztelen (fürdős, pelenkázós, strandon homokvárat építős stb. ) képek (papírképek!!! úristen!) a családi albumba, és senki nem feltételezte a készítőkről vagy a szülőkről, hogy pedofilok. Ráadásul az általad kifogásolt képeken a vállad látszik maximum. Álljunk már le ezzel az őrülettel, komolyan, teljesen kezdünk elszakadni a normalitástól.

F50

nov. 12. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!