Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom túl, vagy tényleg jelent ez valamit?
Rólam is van gyermekkorból hogy együtt fürdök a másik nemű tesómmal, van sima is, ahol egyedül ülök a kanapén kb 7 hónaposan és ott a pisifolt... semmi extrát nem gondolok ezekbe bele, mert semmi olyan jel nem volt gyermekkoromban. Ahogy vki írta aszexuális objektum a gyerek.
S most felnőttként én is csináltam képéket a gyerekekről, de semmi nincs benne az égvilágon. Együtt fürdenek és cukik és jajj gyorsan fotózzuk le milyen aranyosak. Vagy pl 2 éves kislányom nyáron kint az udvaron pancsol nincs rajta fürdőruha és lefotózom mert cukin vigyorog, vagy kiment a medencéből virágot locsolni és jajj de cuki.. egyáltalán nem a meztelenség motiválja ezeket a fotókat. Nem is értem hogy merülhet fel vkiben ez a gondolat..
6
Fogalmam sincs, csak találgatok. De eléggé fura, főleg az a babakori fotó
8
:xd
Fura világ lett ez, mindenre betegesen gyanakodni kell, akár a szüleinkre is, hogy szexuális ragadozók. Hosszú évtizedeken keresztül készültek a gyerekekről meztelen (fürdős, pelenkázós, strandon homokvárat építős stb. ) képek (papírképek!!! úristen!) a családi albumba, és senki nem feltételezte a készítőkről vagy a szülőkről, hogy pedofilok. Ráadásul az általad kifogásolt képeken a vállad látszik maximum. Álljunk már le ezzel az őrülettel, komolyan, teljesen kezdünk elszakadni a normalitástól.
F50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!