Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben bizarabb dolgokat (pisi, kaki, BDSM, stb) Kivel próbálnád ki?
Figyelt kérdés
Végülis kivel tudsz felszabadultabban szexelni?nov. 7. 18:48
11/20 anonim válasza:
Én kankutyával nem tudnám magam elképzelni.
12/20 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám milyen lehet az animal ha lenne rá lehetőségem
13/20 A kérdező kommentje:
#11,13 remek. De kivel feleséggel vagy szeretővel?
nov. 26. 06:43
16/20 yozoG válasza:
#14. # 11 vagyok. Igazábó titkos vágy (úgyhogy nem feleség). Pasi vagyok. Lányokkal és mindegy, hogy kik azok csak szeressék, izgassa őket.
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
17#
Mi a párommal szoktuk pisi szexet,de így nem ahogy a videón látható.
Szerintem ez már sok.
19/20 anonim válasza:
A férjemmel a kikötözést már próbáltuk
33n
20/20 anonim válasza:
Ami izgat, és kipróbálnám, azt a feleségemmel is eltudom képzelni, sőt, ki is próbáltuk. Pl együtt fürdésnél pisilés egymás előtt, BDSM enyhe formái (kemény szex, laza fojtogatás, fenékcsapkodás). Kaki meg ilyenek kizárt. Amit még nem próbáltunk ki, és kissé tabu, de tudja, hogy vágyok rá, az a többes szex, akár párcserés felállásban, de az is úgy, hogy ő is ott legyen. Persze fantáziában eltudnám képzelni csak mással is a kötetlen szexet, de soha nem csalnám meg a háta mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!