Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha egy lány néha benne van egyéjszakás kalandokba?
Én férfiként sem tartom normálisnak az egyéjszakás kalandokat. Nem ítélkezek senki felett, mert magamról tudom, milyen erős tud lenni a nemi vágy, de akkor sem normális. Ha gyakorlattá válik, devalválja a szexualitás összetartó erejét, ami egy kapcsolatban alappillér tudna lenni. Én sem élek vele, pedig lett volna rá lehetőségem. Nálam ez össze van kötve az elköteleződéssel.
F
Két oka van, hogy gáz:
1. Az a társadalmi norma, hogy "tisztességes" nő ilyet nem csinál. Ezzel nem lehet mit csinálni, akkor is ez a norma, ha valakinek ez nem tetszik, nem ért egyet vele.
2. Mivel én férfiként elég sok ilyenben vettem részt, az a megfigyelésem, hogy azok a lányok akiket 1 óra ismeretség után ágyba (vagy a bokorba) lehetett vinni, azok tényleg elég szutyadékok voltak.
Ugyanakkor sok olyan is volt, hogy lányokkal már ismertük egymást felületesen, többször beszéltünk, stb, aztán néha úgy alakult, hogy összejöttünk 1-1 éjszakára. Ezek teljesen frankó lányok voltak és szerintem ezzel semmi gond nincs. Gyakorlatilag "jártunk". 1 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!